Deputatul Bogdan Huțucă:

"PNL nu girează un buget nesustenabil, fantezist și discreționar"

241
4

Articole de la același autor

Deputatul liberal constănțean Bogdan Huțucă semnalează că bugetul Guvernului Dragnea-Grindeanu este unul fantezist, construit de o manieră în care acesta nu va putea conduce politica fiscal bugetară într-un mod prudent, iar sursele, obligațiile bugetare și riscurile nu vor putea fi nicidecum gestionate pentru a se putea asigura sustenabilitatea fiscală pe termen mediu. 


"Trebuie evidențiat faptul că pentru asigurarea sustenabilității pe termen mediu se presupune ca Guvernul să aibă și posibilitatea de a gestiona riscuri sau situații neprevăzute, fără a fi nevoit să opereze ajustări semnificative ale cheltuielilor, veniturilor și deficitului bugetar, cu efecte destabilizatoare din punct de vedere economic și social. În plus, din audierile în cadrul Comisiilor reunite pentru buget, finanțe și bănci a ordonatorilor de credite, a reieșit foarte limpede că gura păcătosului adevăr grăiește, deoarece o parte dintre reprezentanții Guvernului PSD-ALDE au subliniat deja oportunitatea unor rectificări bugetare la finele primului semestru, pentru acoperirea unor cheltuieli privind bunuri și servicii și finanțarea unor proiecte de investiții. Cu alte cuvinte, investițiile importante lipsesc cu desăvârșire din prevederile bugetare pentru acest an, iar cheltuielile bugetare, deși cresc excesiv, nu sunt acoperite în cea mai mare parte în acest buget", a explicat parlamentarul Bogdan Huțucă. 


Drept urmare, el a spus că liberalii consideră că acest buget este unul fragil și total lipsit de coerență și transparență, având la bază indicatori macroeconomici denaturați și venituri bugetare mult supraevaluate.


De asemenea, PNL consideră că este un buget orientat numai spre consum și nu spre investiții, un buget care pe termen mediu va crea o presiune din ce în ce mai mare asupra mediului de afaceri, aruncând întreaga povară a promisiunilor PSD pe umerii întreprinzătorilor privați. 


Comentează știrea

DA
8 februarie 2017
pnl-ule!

Nu se simte nevoia ajutorului vostru ! Voi oricum suntetzi pe drumul pntcd-ului si cât de curand vetzi fi vecin

DA
8 februarie 2017
pnl-ule !

Cat de curand vetzi fi vecini de cavou "+"cu pntcd ! " Drum bun " si " vânt din pupa " ! johanis kw, are sā vā ducā dorul, asa are sā se întâmple si cu usr-ul, vetzi fi cât de curând vecini de cavou "+" totzi trei ( pntcd, pnl si usr), în felul acesta johanis kw, numai are pentru ce sā mai sâcâie : psd-ul si pe totzi românii !

@"DA"
9 februarie 2017
Bravo mai bolsevicule

Toti suntem uniti in cuget si-n simtire,toti suntem uniti in jurul partidului pesedist roman.Toti avem creierul spalat ca al tau ca sa furati voi mai usor.Si noi credem ca nu mai avem bolsevici in tara.Uite-i cum rânjesc din grota istoriei.Astia zboara noaptea ca liliecii.Tot noaptea dau si legi.

Răspuns la: pnl-ule !
Adăugat de : DA, 8 februarie 2017
Cat de curand vetzi fi vecini de cavou "+"cu pntcd ! " Drum bun " si " vânt din pupa " ! johanis kw, are sā vā ducā dorul, asa are...
DA
9 februarie 2017
Māi bolsevicule !

Daca s-ar întoarce comunismul, primul si cel mai devotat bolsevismului, tu ai fi, mā spālatu-le / spālat-o pe careier ! Sigur, ai carnet rosu, albastru.... de partid ! V-am tzinut trena, vouā si altora ca tine, si în communism, dar si în asa zisa democratize de carton / de tablā a lui : johanis kw si bāsescu traian ! Urez : pnl-ului, pdl-ului si usr-ului " Drum bun, vânt din pupa si vecinātate bunā de cavou "+" cu pntcd " asta pentru "merite" deosebite în activitatea politicā, pentru poporul român !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6271 secunde