PNL evită, deocamdată, să spună ce va face în cazul moțiunii de cenzură

140
1
PNL evită, deocamdată, să spună ce va face în cazul moțiunii de cenzură - ralucaturcanbuna-1497543510.jpg
Președintele interimar al PNL, Raluca Turcan, a afirmat, ieri, întrebată cum vor vota liberalii în cazul unei eventuale moțiuni de cenzură a PSD, că "mai e cale lungă" și că demersul social-democraților va fi "un moment spectaculos".


"Mai e cale lungă. Să nu uităm că domnul Dragnea folosește în continuare toate pârghiile de presiune și chiar șantaj asupra domnului Grindeanu. Am mai spus: amenințările cu demisia în alb sunt amenințări de tip clan, care dorește să pună mâna pe puterea din țara noastră. Vom vedea cum va reacționa și cum va răspunde Sorin Grindeanu. Până una alta, se execută public unii pe alții", a spus Raluca Turcan.


De asemenea, întrebată dacă PNL ar fi interesat să intre la guvernare, Raluca Turcan a spus că liberalii așteaptă mai întâi rezolvarea constituțională a acestui război din PSD, la care este parte și ALDE.


Comentează știrea

Gigi
18 iunie 2017
Cum , adica ?

Peneleii orbanieni mioritici ,,razboinici'' si ,,duri'' si ,,consecventi'', de la D.A. si USL incoace , vor toarce , si face , si desface , mumos , mumos , daca li se da ceva de ros ...

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0156 secunde