PNL continuă seria alegerilor interne în filialele județului Constanța

247
PNL continuă seria alegerilor interne  în filialele județului Constanța - pnlcontinuaseriaalegerilor-1490710641.jpg

Articole de la același autor

Filiala Constanța a Partidului Național Liberal a continuat seria Comitetelor de Coordonare Locale în organizațiile liberale din Siliștea, Seimeni, Saligny, Cernavodă, Mihai Viteazu, Istria, Săcele și Corbu.

Astfel, la PNL Siliștea a fost reconfirmat în fruntea organizației Mihai Frâncu. În cadrul Comitetului de Coordonare Local al PNL Seimeni, în funcția de președinte al organizației a fost reconfirmat Lucian Blaj. Și membrii PNL Saligny s-au reunit în Comitetul de Coordonare Local și au ales-o în funcția de președinte al organizației pe Iuliana Mihon, în timp ce liberalii din Cernavodă l-au reconfirmat în funcția de președinte al organizației pe actualul primar al orașului, Liviu Negoiță.

Totodată, Comitetul de Coordonare Local al PNL Mihai Viteazu l-a desemnat în funcția de președinte pe Hiristachi Ciamatu, iar liberalii din Istria l-au ales președinte pe Gheorghe Gheorghiță. La Săcele, a fost ales președinte al organizației Costel Cătălin Ilie, în timp ce la șefia PNL Corbu a fost reconfirmat primarul Marian Gălbinașu.

La ședințele Comitetelor de Coordonare Locale liberale, au participat președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, deputatul Robert Boroianu, secretarul Comisiei de Coordonare și Desfășurare a Alegerilor, Marilena Dragnea, consilierii județeni Baiazid Memiș și Marian Crușoveanu, ambii membri ai BPJ al PNL Constanța.

v v v

Alegeri interne au avut loc și la Agigea, unde liberalii reuniți în Comitetul de Coordonare Local au ales-o pe Georgiana Alina Bacula în funcția de președinte al organizației. Totodată, Comitetul de Coordonare Local al PNL Cum-păna l-a reconfirmat în funcția de președinte pe Florin Vasile Imoșanu.

La Comitetele de Coordonare Locale de la Agigea și Cumpăna, au participat președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, secretarul Comisiei de Coordonare și Desfășurare a Alegerilor, Marilena Dragnea, consilierii județeni Radu Bogdan Matei, Marian Crușoveanu și Gheorghe Lămureanu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.121 secunde