PNL Constanța deplânge decesul liberalului Mircea Ionescu Quintus: "O viață pusă în slujba națiunii române"

237
2
PNL Constanța deplânge decesul liberalului Mircea Ionescu Quintus:

Articole de la același autor

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, care a decedat, vineri, la vârsta de 100 de ani, va fi înmormântat, astăzi după-amiază, la Ploiești.


Slujba de înmormântare va avea loc de la ora 12.00, surse apropiate familiei spunând că înhumarea va fi făcută la Cimitirul Viișoara.
În acest context, PNL Constanța a transmis un comunicat de presă în care își exprimă regretul la trecerea în neființă a lui Mircea Ionescu Quintus. 


"Partidul Național Liberal a primit cu mare tristețe vestea încetării din viață a celui mai iubit și apreciat membru al său, domnul Mircea Ionescu Quintus, președintele nostru de onoare. Viața domnului președinte este un model pentru orice liberal, pentru orice român. O viață pusă în slujba națiunii române, o viață pusă în slujba PNL. Participant direct la multe momente cruciale din istoria modernă a României, domnul președinte Quintus este un exemplu de rezistență în fața greutăților istoriei. Credința în valorile democrației și ale liberalismului, patriotismul de cea mai pură esență, omenia, umorul și forța spiritului l-au ajutat să înfrunte timpurile și să fie un învingător. Este liberalul a cărui viață se suprapune cel mai mult cu istoria Partidului Național Liberal. A iubit acest partid și a ținut la el cu toată puterea sufletului său mare. A știut să țină vii istoria și tradițiile liberale și a avut înțelepciunea să deschidă PNL spre generațiile tinere. A contribuit decisiv la renașterea, înnoirea și unitatea partidului. A fost un exemplu de atașament față de partidul care îi datorează atâtea. Nimeni nu poate uita cum, în ciuda vârstei înaintate, punea atâta energie și pasiune în susținerea ideilor liberale, venea întotdeauna cu un sfat util pentru partid. A făcut-o până în ultimele zile de viață. Spiritul său, valorile în care a crezut și de la care nu a abdicat nici măcar o clipă vor rămâne vii în rândurile PNL. Este datoria noastră de onoare față de cel care ne-a fost mentor și părinte politic. A fost un suflet bun și cald, un mare Om și un mare Român. Suntem alături de familia domnului Mircea Ionescu Quintus căreia îi transmitem condoleanțe și un gând bun din partea fiecărui liberal. Partidul Național Liberal este marea familie a domnului Quintus", se menționează în comunicatul transmis de PNL Constanța. 


Comentează știrea

unul
18 septembrie 2017
Dumnezeu sa-l ierte!

Imi pare rau ca a suferit represaliile regimului comunist, ca multi altii, de altfel... Dar apoi, a fost obedient sistemului progresist internaționalist așa cum anterior a fost obedient (ca turnător, etc.) sistemului bolșevic. Pentru că altceva nu a făcut la viața lui. De numele lui se leaga si aparitia SIPA. Adevaratii eroi: frații Arnăuțoiu, familia Șușman din Răchițele, frații Șușman din Măhăceni, Nicolae Dabija, Ion Uță, Ion Gavrilă Ogoranu, etc..etc..NU au primit post-mortem "Steaua României"!

Gigi
18 septembrie 2017
Cine ?

Se poate sa aiba si fostii securisti un dumnezeu ... Pauker , Draghici , Dinca etc. ... Imi vine in minte un personaj ridicol , pana la caricaturizare , promovat de acest decedat centenar : Olteanu de la BNR . Vicepresedinte ! Cu o avere considerabila si cu neamuri foarte apropiate , nomenklaturisti PCR , de la care ar fi obtinut mosteniri ... O fi fost o investitie buna a decedatului ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4713 secunde