PNL Constanța, cu oameni noi spre parlamentare. "Cel puțin șase locuri eligibile"

4429
6
PNL Constanța, cu oameni noi spre parlamentare.

Articole de la același autor

Liberalii constănțeni nu se grăbesc cu listele de candidați, cu toate că peste o lună de zile începe campania electorală pentru alegerile parlamentare. Pe principiul măsori de zece ori și tai o dată, PNL cântărește cu mare grijă fiecare nume, fiecare candidatură, mai ales acum când "dinozaurii" din partid au fost trași pe linie moartă. 


Fără Hașotti, Lupu, Manea, Dragomir și Tararache, actualii parlamentari ai PNL Constanța, liberalii trebuie să-și arunce în luptă boboceii din curtea organizației, "oameni 100% noi și curați", după cum anunțau cu surle și trâmbițe mai marii partidului. Că măsura propusă de Dragomir nu le-a picat deloc bine colegilor deputați și senatori de la Constanța, asta a fost ușor de anticipat, mai ales că s-a lăsat și cu ceva demisii.


De asemenea, tânăra Gabriela Horga, cea despre care se vorbea că va deschide lista de deputați a PNL Constanța, a stârnit o adevărată furtună în organizație. Văzută ca un implant nepotrivit făcut de conducerea centrală a partidului, candidatura acesteia a fost aprig contestată atât de o parte a colegilor, dar mai ales de presa constănțeană, după ce s-a aflat că doamna în cauză este abonată, prin firmele în care este acționară, la bani publici. Și nu puțini, ci vreo câteva milioane de lei. Surse din cadrul PNL Constanța ne-au declarat că numele ei a fost șters de pe lista de candidați, locul său fiind luat de o liberală foarte bine apreciată la Constanța. La Senat nu va fi nicio surpriză să îl aflăm în capul listei de Vergil Chițac, fostul candidat al partidului la funcția de primar al Constanței. 


Se lucrează!
În rest, timp mai e destul pentru a fi bătută în cuie fiecare candidatură, după cum mărturisește și președintele organizației, Gheorghe Dragomir. 


"Nu avem lista definitivată, lucrăm la ea. Sunt discuții, trebuie să stau de vorbă cu toți primarii, cu fiecare candidat în parte, să luăm cea mai bună decizie. Astfel, în momentul de față nu putem vorbi despre poziții pe listă sau candidați eligibili și neeligibili. După ce o definitivăm, lista va fi supusă aprobării în forumurile interne ale organizației și abia apoi va fi validată de conducerea centrală a PNL", a declarat Gheorghe Dragomir. 


Liderul PNL a ținut să precizeze însă că nu se va face rabat de la decizia sa, însușită în cele din urmă de întreaga organizație, de a trimite în alegerile parlamentare doar oameni noi, care nu sunt sau au mai fost parlamentari. Văzut ca un punct zero în reformarea clasei politice, dar și a Parlamentului, inițiativa de la Constanța a fost însușită ulterior de mai multe organizații județene din țară, dar și de București. "Cu siguranță vor fi doar nume 100% noi pe listele de candidați la parlamentare. Nu este vorba despre o revoluție sau o modă în PNL, ci este doar o idee pornită de la mine, în urma discuțiilor cu cetățenii. Oamenii ne cer să ne înnoim, să reformăm și nu putem face lucrul acesta decât promovând oameni tineri, oameni noi, oameni ireproșabili. Mă bucur că i-am inspirat și pe colegii mei din alte județe, fiindcă eu chiar consider că era nevoie de o asemenea schimbare", a precizat liderul PNL Constanța. 


În altă ordine de idei, liberalii constănțeni și-au propus ca în urma alegerilor din 11 decembrie să câștige cel puțin 6 mandate de parlamentari: 2 sena-tori și 4 deputați. "Noi vrem și suntem convinși că vom reuși mult mai mult. Acest target ar însemna doar păstrarea votului din alegerile locale. De aceea, plecăm de la minimum 6 locuri eligibile. Veți vedea însă că prin calitatea candidaților noștri, oameni de valoare, foarte buni profesioniști, din domenii variate, oameni care se bazează pe un trecut cinstit și performant, vom reuși să convingem constănțenii de bunele noastre intenții. Așa cum am făcut, de altfel, și în alegerile locale din această vară", a mai completat Robert Boroianu, vicepreședintele PNL Constanța. 


Comentează știrea

un alegator
4 octombrie 2016
Curat, murdar!

Vor fi pe liste oameni curati? Da ce, reprezentantii partidului in Parlament ...s-au murdarit? Buna constatarea aceasta. Sa-i vedem pe noii politicieni de Constanta....Tineri si nelinistiti! Sa se publice si originea, averea, situatia scolara, profesionala, sociala....Asa mai aflam si noi, de adevaratelea cui ii pune mana Dumnezeu pe cap. Pentru ca nu se duc ei in Parlament sa faca treburi serioase si in interes public. Au microbul in sange. Sunt contaminati. Altfel, ar sta acasa, sa faca si ei ce fac toti oamenii seriosi si....curati. In politica intra si rezista numai cine are obrazul gros. La sfarsitul mandatului iese cu pemparsii intorsi pe toate fetele...patati, murdari si mai face un mandat. Vorba lui Caragiale: curat, murdar! Noi ii credem ca s-au dat pe brazda, ei mimeaza ca ne reprezinta si continua sa se murdareasca mai mult. Daca acum zic liderii constanteni al PNL-ului ca vor oameni ...curati, inseamna ca cei vechi nu mai pot fi spalati, refolositi, reciclati...vai, vai cine ne reprezinta...Aud tot de aici ca unii dintre ,,tinerii,, liberali intra deja in lupta politica cu ,,izmenele,, murdare. Nu ma mira. Nu au intrat ei in politica de amorul artei. Au vazut ca se poate, ca merge, ca iese ceva din banul public, au dat de gustul ,,murdariei,, si acum vor mai mult. Daca o sa ajunga in Parlament, o sa vrea si mai mult, si mai mult, si mai mult....Pentru ei curatenia sufleteasca si morala va ajunge un viciu iar murdaria o virtute.....

hopa...
4 octombrie 2016
de ce doar tinerii liberali

candidati la posturi grele, sa fie mediatizati? PSD nu are nevoie de o prezentare publica? Sau ei merg tot cu aia vechi si ii stie lumea? Cica unul din candidatii PSD Cta la Parlament (Cernea R., cine o fi si asta) nu mai candideaza la ei. Nu vine nimeni in loc? Si or mai fi... Poate ca toti candidatii ar trebui prezentati public, sa stie omu pe cine pune stampila... Nu doar pe partid...

Răspuns la: Curat, murdar!
Adăugat de : un alegator, 4 octombrie 2016
Vor fi pe liste oameni curati? Da ce, reprezentantii partidului in Parlament ...s-au murdarit? Buna constatarea aceasta. Sa-i vedem pe noii...
MIHAI
4 octombrie 2016
DRAGOMIR SI OMUL NOU

Dl Dragomir nu ne spune ce intelege prin " oameni noi ". Daca este vorba doar de numele de familie , nu va fi greu de realizat scopul propus . Ne-ar fi fost si noua mai usor daca cineva de la PNL ar fi facut o lista cu calitatile pe care trebuie sa le aiba Omul cel nou . Noi nu vrem ca in parlament sa trimitem oameni de paie , figuranti sau complici la faradelegile unora , indivizi pusi pe capatuiala , sau pretend cinstiti care se fgac ca nu vad cum fura cei de langa el . Avand experientele triste de pana acum , nu ne facem prea multe iluzii . Pentru a ne convinge ca intentiile nu duc neaparat spre iad , noi , alegatorii , vom fi multumiti ( pentru inceput ) ca pe lista viitorilor parlamentari sau a liderilor in general , sa fie inscrisi cei care au un minim de calitati : competenta , abilitate , carisma , integritate , viziune , etc dorinta greu de realizat . Dupa 25 de ani de politica nefasta , incepi sa intelegi , in sfarsit , ce a vrut Eminescu sa spuna atunci cand a scris : " Tradatorul numindu-se geniu , plagiatorul erou , pungasul mare finan ciar , pamblicarul om politic , camatarul negustor , speculantul de idei om cu principii si curva femeie onesta , judecata poporului nostru s-a falsificat din ce in ce si , la formarea sferelor sale ideale , el a piertdut pretutindenea punctul de plecare sanatos " . Unde sunt oamenii noi ? Cine-I scoate la iveala ? Ramane valabila afirmatia ca politica nu poate fi mai buna daca noi nu devenim mai buni . Afirmatie valabila in toate domeniile .

mam mare
4 octombrie 2016
despre PNL

sa astepte PNL-ul pana i-oi vota eu ...auzi 6 locuri eligibile ....si nici PDS-ul ...auzi la ei oameni curati.

lolita
4 octombrie 2016
pnl

Dragomir este tot un pervers.Si pe noi ne bucura ,george,Demisia ta din fruntea pnl constanta,jegosule.

Lazar
10 octombrie 2016
Oameni noi pentru parlamentare complectare de Boroianu R.A.

Stimati Constanteni,cine la adus in PNL pe acest Infractor Dr Dr Prof,Boroianu Robert Aurel de la Gepeto,specialist in fraude si furaciuni,Firme falimentate,mezeluri fabricate din toate resturile ca sa fure sa poata sponzoriza la partide,ANAF la diferite controale,paziti de persoane de la sevici,aparati cu spagi mari de avocati cu relati si influenta si IPJ,Parchetul si Curtea de Apel C-ta in frunte cu D-na Prc Puiu Zarafina,Adina Florea si al-ti se vad prin dosare,au ascuns si musamlizat adevarul prin Terfelirea Constitutiei Ro.numai ca sa-i apere ca a lipit si afise cu Lucru bine facut al Dl Presedinte K.I.Werner.Si d-na presedinta PNL Alina Gorghiu da tare cu minciuni in fata televizorului cu cele 10 porunci noi am ajuns sa fim prostiti la maximul de cei peste 10-15000 mi de Plagiatori Dr, in drept sa fim desconsiderati ca natiune in Europa,ca si Dl Militian Comisar Sef Dr in drept cu o vechime de 34 de ani in Militie spunetile d-nilor jurnalisti, ca noi suntem in Europa si cu acesti Plagiatori am ajuns o tara Cocotiera, Bananiera si lumea sarac nu mai au la cine se plange si cere dreptate daca sunteti mandri ca sunteti ro.pentru tara si intr-o tara de drept.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7594 secunde