PNL are președinte. Ludovic Orban, victorie incontestabilă în fața lui Cristian Bușoi

281
2
PNL are președinte. Ludovic Orban, victorie incontestabilă în fața lui Cristian Bușoi - ludovicorban-1497790953.jpg
Liberalii reuniți, sâmbătă, în Congres, au decis ca Ludovic Orban să fie noul președinte al partidului. 


Pentru prima dată în istoria partidului, Congresul PNL a avut loc în prezența a 5.000 de delegați din toată țara. A fost primul congres al formațiunii după fuziunea cu PDL și după trei ani în care liberalii nu au mai avut o astfel de reuniune, deși în acest timp au schimbat trei președinți. 


Drept urmare, în urma votului de sâmbătă, Ludovic Orban a devenit primul lider ales după unificarea PDL cu PNL. 


În competiția internă, Ludovic Orban a obținut 3.518 de voturi, iar contracandidatul său, Cristian Bușoi, 952 de voturi, alte 34 dintre ele fiind declarate nule.


"Îmi doresc ca PNL să ajungă la guvernare, dar nu printr-un nou USL sau prin contractări pe care să le facem cu oameni care niciodată nu vor aplica politicile noastre și pe care nu ne putem bizui niciodată. Îmi doresc să ajungem la putere prin votul oamenilor. Dacă este să susținem ceva, să susținem anticipate, să facem opoziție pe toate fronturile, la baionetă, luptă de la om la om cu cei care astăzi își bat joc de România. Niciun Agamiță Dandanache nu va mai fi trimis de Centru să candideze în vreo filială! Vă promit, vă garantez! Orice decizie trebuie luată numai după consultarea bazei PNL. Decizia politică a PNL trebuie să se ia numai în Partidul Național Liberal, de membrii PNL și de forurile statutar alese ale PNL. 


Niciun membru care-și spune părerea în PNL nu va mai avea de suferit. PNL trebuie să devină un partid al dezbaterii, un partid în care oamenii spun ce gândesc și contribuie cu ideile și punctele lor de vedere la configurarea deciziilor în partid", a declarat liberalul Ludovic Orban, membru al PNL de 25 de ani.


Reamintim că filiala PNL Constanța a participat la Congres cu 153 de delegați, având un mandat de susținere la șefia PNL pentru Ludovic Orban. 


Comentează știrea

DAC
19 iunie 2017
SUNTEM CRESTINI ?!

Duminica când trebuie să ne întâlnim cu HRISTOS, unii : dorm, fac mâncare, sapă în grădină, vând / cumpără, lenevesc, trândăvesc, merg la plajă, la mare, la soare, in supermarketuri și alții organizează : adunări, alegerea conducerii partidului, asociației de proprietari, onguri-lor......., spală rufele, fac sex, fumează, beau în cârciumi, desfranează, profesorul / profesoara meditează elevi, orice fac unii / alții oameni, dar la Sfânta Liturghie, unde trebuie și este necesar, să ne întâlnim cu HRISTOS, nu vin, păi ce fel de creștini suntem, botezați / încreștinați, când altceva facem, dar îl ocolim, fugim de HRISTOS, adică mai importante sunt treburile lumești, decât întâlnirea cu CEL, care ne-a creat, adică cu HRISTOS ?! De ce fac oamenii toate faptele acestea, pentru că ei cred, că, : copii sunt prea mici și nu înțeleg sfânta slujbă la biserică, ei, copiii înțeleg, dar cei mari nu intzeleg, fiind împovărați de la atâtea păcate, li este rușine, ca să dea ochii cu HRISTOS și atunci pun diferite motive; copiii mai târziu își preocupă viața cu unele cu altele, ca și părinții lor, pentru că, copiii ce văd la părintii lor, aceea fac și ei, copiii lor ?! Copiii pe timp ce trece, încep să facă păcate : mint, nu mănâncă de post, băieții încep să umble după fete și fetele umblă după băieți, încep viața sexuală devreme, merg la diferite evenimente școlare, și în felul acesta copii ajung mari, fără o bază creștină ortodoxă sănătoasă, când întâlnesc diferite situații în care sunt puși să aleagă, între credința în care au fost botezați și alte rătăciri, nu sunt pregătiți și ajung să rătăcească de la dreapta credință din cauza părinților inconștienți, care părinți inconștienți vor avea de dat un răspuns greu în fața lui Dumnezeu Domnul Savaot, pentru ce nu au făcut și au trecut cu vederea atât de ușor, cu multă nepăsare și iresponsabilitate ?! PĂRINȚI INCONȘTIENȚI, ATENȚIE LA NEATENȚIE ȘI TREZIȚI-VĂ DIN SOMNUL CEL DE MOARTE, CĂ ACEST SOMN ARE SĂ NASCĂ MONȘTRI ȘI PENTRU CARE VEȚI DA, ÎN FAȚA LUI DUMNEZEU, VEȚI DA, UN RĂSPUNS GREU LA JUDECATĂ, PENTRU CE TREBUIA SĂ FACEȚI ȘI NU AȚI FĂCUT !!!

XXX
19 iunie 2017
HALAL COMENTARIU

Cand facem un asemenea comentariu dovedim nu ca suntem sau crestini ci sigur suntem cretini .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5148 secunde