PNL a numit o nouă conducere la Năvodari

420
PNL a numit o nouă conducere la Năvodari - pnlnavodari-1475505894.jpg

Articole de la același autor

Conducerea organizației județene a PNL Constanța a hotărât, zilele trecute, numirea unui nou Birou Politic Local la PNL Năvodari, președinte interimar fiind în continuare Marilena Dragnea, fost candidat al liberalilor la Primăria Năvodari.


Potrivit unui comunicat de presă al PNL, noua structură de conducere de la Năvodari este formată din persoane din toate domeniile de activitate, acestea fiind: George Cojocaru (inginer chimist), Nicoleta Amaximoaie (specialist marketing), Ionel Ciorlan (jurist), Florin Iliev (inginer minier), Florin Smarandache (cadru militar în rezervă), Andrei Ionuț (inginer navigație), Teodor Teslaru (manager), Maria Țoc (economist), Cristian Roșca (jurist), Mustafa Sinan (economist), Ionuț Marioanță (manager), George Cojocariu (inginer chimist), Gheorghe Pârlitu (pensionar), Cătălin Irimia (economist), Constantin Cozmin Purcărea (manager), George Enculescu (inginer mecanic), Gabriela Oprică (contabil). 


Alături de aceștia, în noul Birou Politic Local al PNL Năvodari mai fac parte și consilierii locali Dan Dumitrescu, Ștefan Gălbău, Costina Paraschiv, Bogdan Penu și Silviu Calafus. Secretar general al organizației PNL Năvodari este George Albină.


"Noua echipă liberală din Năvodari este formată din oameni de valoare pe care i-am cunoscut personal, care doresc să se implice în viața politică a orașului, în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie și să pună bazele unei organizații puternice în perspectiva alegerilor locale din 2020. Le promit că voi fi alături de dumnealor și vor avea în mine un sprijin", a declarat președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir. 


De asemenea, liderul PNL Constanța a atras atenția consilierilor locali liberali că se află în opoziție în Consiliul Local Năvodari și au datoria să susțină proiectele benefice pentru Năvodari. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 01 Octombrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Parada șchiopilor în țara orbilor
Luni, 26 Septembrie 2016
Stire din Politică-Administrație : Liberalii, ultimatum pentru PSD
Pagina a fost generata in 0.6829 secunde