PMP racolează de la PNL, liberalii se bucură că scapă de "trădători"

407
2
PMP racolează de la PNL, liberalii se bucură că scapă de

Articole de la același autor

Organizația județeană a PMP Constanța a anunțat, în week-end, înregimentarea în partid a organizației PNL Cumpăna, în frunte cu secretarul general Constantin Solomon, consilier local în funcție, și copreședintele Dumitru Burcin, vicepreședintele PNL la nivel județean.

"Sunt determinat de problemele care au apărut după alegerile locale, inițial când ne-am unit cu PNL am crezut că tragem toți la aceeași căruță. Cu toate că nucleul PNL de la Cumpăna era mult mai slăbit decât cel al fostului PDL, nu s-a ținut cont de performanța fiecărei echipe, ci oamenii PNL s-au impus pe diverse considerente. Președintele PNL Cumpăna le cerea demisia celor de pe lista de candidați pentru a impune oamenii lui pe locurile rămase vacante în Consiliul Local. Noi nu ne dorim destabilizare, ci ne dorim o echipă pe care să o dezvoltăm împreună, în care să ne menținem principiile și tocmai de aceea am venit cu toată convingerea în Partidul Mișcarea Populară", a precizat Constantin Solomon.

Potrivit comunicatului de presă, împreună cu persoanele din conducere menționate anterior au trecut la PMP Cumpăna circa 60 de foști membri PNL Cumpăna.

De partea cealaltă, PNL Constanța susține că cei care au trecut la PMP sunt traseiști sau cunoscuți drept simpatizanți ai PSD.

"Organizația PNL Cumpăna desfășoară, în prezent, o serie de proiecte pe termen mediu și lung, prin care își propune să obțină un rezultat cât mai bun la alegerile parlamentare din 11 decembrie și să câștige Primăria și Consiliul Local Cumpăna la alegerile locale din 2020. Succesul acestor proiecte depinde de gradul de coeziune și integritate morală a tuturor membrilor organizației. De asemenea, PNL Cumpăna își propune să facă o opoziție constructivă și reală în cadrul Consiliului Local Cumpăna, dar și în acțiunile pe care le va desfășura în viitor în folosul comunității locale", se arată într-un comunicat de presă al liberalilor.

De asemenea, PNL susține că cei care au "trădat" sunt foști membri PDL, incompatibili cu valorile liberale.

"În privința consilierului local liberal care a ales să se înscrie în PMP Con-stanța, însoțit de alți câțiva foști membri ai PDL, reamintim că activitatea acestuia în CL Cumpăna nu a fost una constructivă și productivă. Mai mult, consilierul Constantin Solomon este cunoscut ca apropiat al PSD, acesta votând de nenumărate ori, în ședințele CL Cumpăna, în favoarea proiectelor propuse de reprezentanții social-democrați. De asemenea, acesta poate fi considerat deja un traseist politic, fiind, de-a lungul anilor, membru al PSD, al Partidului Ecologist, al PDL, al PNL și acum al PMP. Considerăm această atitudine și stare de fapt una incompatibilă cu noile direcții și proiecte politice pe care Organizația PNL Cumpăna le desfășoară în prezent și, drept urmare, salutăm decizia acestora de a trece la PMP", a mai declarat conducerea PNL.

Comentează știrea

MIHAI
10 octombrie 2016
PLEACA AI VOSTRI , VIN AI NOSTRI ?

Dupa cum stim ca se face politica in Romania , stirea are si o latura umoristica . Sa admitem , prin generalizare , si chiar asa si este in realitate , ca traseismul inseamna in acelasi timp si tradare . Dar, mai exista astazi in politica romaneasca cineva care nu este in felul lui un tradator ? Incepand cu unii care au tradat sperantele roman ilor si continuand cu cei care au tradat Patria , doctrinele , credintele , convingerile si partidele , toti pot fi consderati tradatori . Chiar si electoratul tradeaza cu ocazia alegerilor votand cu alt partid decat cu cel de la alegerile anterioare . Este evident ca " tradarea " face parte din structura sufleteasca a romanilor . Asta doar pana cand va disparea si structura . In fond , putem sintetiza : pleaca ai nostril , vin ai nostril , fapt care demonstreaza unirea in cuget si simtiri .

a-mirabilis
10 octombrie 2016
Partidele politice?Fara viitor!

Don Mihai,cu un fin simt al criticii si mai ales ,probabil,dezamagit de prestatia politicului ne vorbeste despre tradarea politicienilor ca parte din ,,structura sufleteasca a romanilor'' fara a trage cu coada ochiului si prin ,,lumea buna''de regula occidentala.Pai pe acolo se zice ca idea de baza lumii moderne consta in eliberarea omului de toate limitarile la care a fost supus.Traditiile,obiceiuri ,natiune,stat,granite vor deveni istorie si reprezentate de societatea civila sorosista.Religiile au fost infestate cu tot felul de secte.Familia traditionala femeie-barbat a devenit ceva perimat sustinuta numai de traditionalisti.Pana si kamasutra a devenit la liber .In concluzie ,don Mihai,politicienii sunt in ultima faza a eliberarii de restrictii,inregimentari,si limitari.Apare elita -doctorata,masterata,tehnocrata ,care in limbajul computerului-democratic ,cere la patru ani ,masselor sa-i puna in fotolii iar massele sunt pregatite doar sa faca ...nimic pentru ca in patru ani nu-i intreaba nimeni nimic.

Articole pe aceeași temă

Vineri, 07 Octombrie 2016
Stire din Politică-Administrație : PMP: "Sondajele noastre ne dau la 9%"
Pagina a fost generata in 0.5326 secunde