Primarul Cristian Radu:

"Pe faleza orașului Mangalia, se va amenaja o parcare publică"

198

Articole de la același autor

Consiliul Local Mangalia a votat, luni, în cadrul unei ședințe ordinare, un proiect de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai lucrărilor de alimentare cu apă și canalizare care vor fi efectuate în Cartierul Dobrogea 2.

De asemenea, consilierii municipali au mai aprobat o rectificare a bugetului de venituri și cheltuieli pe anul 2015. Conform noilor prevederi, au fost suplimentate fondurile Serviciului Social, precum și pentru unele instituții ale învățământului preșcolar.

În aceeași ședință, aleșii locali au votat pentru extinderea zonelor comerciale din Piața Sud, precum și sistematizarea arterelor din zona Pieței Centrale.

"Acest demers este inclus într-un program de fluidizare a traficului alături de proiectul realizării sensului giratoriu din fața primăriei. Astfel, se vor institui sensuri unice pe strada Vasile Alecsandri, strada Frumoasei și strada Vasile Pârvan, cu ieșire pe Șoseaua Constan-ței. În cadrul aceluiași proiect, s-a aprobat amenajarea unei parcări publice în apropierea falezei orașului. În curând, vor începe lucrările la un nou sens giratoriu în apropierea sediului Primăriei, cu scopul fluidizării traficului rutier în zona centrală a Mangaliei", a explicat primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.101 secunde