PDL și PNL au votat reducerea CAS. PMP nu o susține

73
PDL și PNL au votat reducerea CAS. PMP nu o susține - pdlsipnlsustinreducereacasvasile-1406046124.jpg

Articole de la același autor

Președintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, ieri, că nu susține solicitarea PMP privind retrimiterea în Parlament a legii referitoare la reducerea CAS, menționând că PDL și PNL au votat în forul legislativ pentru această măsură.

Blaga a fost întrebat dacă susține propunerea lui Cristian Diaconescu de a-i cere președintelui Traian Băsescu să retrimită în Parlament legea pentru reducerea CAS cu 5% de la 1 octombrie.

"Nu. Noi ne-am explicat foarte clar punctele de vedere, rezervele față de Guvern pe care le-a avut și FMI, nu numai PNL și PDL, împreună am avut aceste discuții cu FMI. Guvernul trebuie să vină și să spună care sunt resursele pentru a putea demara acest proces necesar, dar noi am votat în unanimitate în Parlament, și noi, și colegii de la liberali, pentru această măsură", a precizat Vasile Blaga.

În schimb, PMP i-a solicitat președintelui Traian Băsescu să retrimită la Parlament legea privind reducerea CAS cu 5%, pentru a fi rediscutată.

"PMP solicită președintelui României retrimiterea legii privind reducerea CAS pentru a fi rediscutată în Parlament, constatând după trei săptămâni de dezbatere publică că cei de la guvernare nu au capacitatea de a oferi argumente privind sustenabilitatea acestui proiect și afirmațiile politice și ale mediului de afaceri trebuie avute în vedere în acest proiect", a precizat Cristian Diaconescu.

Președintele Traian Băsescu declara, recent, că nu va promulga legea de reducere a CAS până nu va fi convins că măsura este sustenabilă economic și preciza că așteaptă de la Guvern evaluarea, pentru a se convinge că nu va fi compensată cu introducerea de noi taxe. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 23 Iulie 2014
Stire din Politică-Administrație : CAS-ul, înapoi în Parlament
Pagina a fost generata in 1.5362 secunde