Aflat în subordinea CJC

Pavilionul Expozițional funcționează fără autorizația de securitate la incendiu

225
Pavilionul Expozițional funcționează fără autorizația de securitate la incendiu - pavilionexpozitional-1486055381.jpg

Articole de la același autor

Consilierul județean PNL Marian Iordache a atras atenția că Pavilionul Expozițional din stațiunea Mamaia, aflat în subordinea Consiliului Județean Constanța, funcționează fără autorizația PSI care ar trebui eliberată de ISU Dobrogea. 


În acest context, vicepreședintele CJC, Claudiu Palaz, însărcinat cu rezolvarea situației pentru acest obiectiv, a spus că nu este o neregulă că acolo se desfășoară diverse evenimente, deoarece ISU nu a interzis acest lucru. În plus, el a adăugat că se fac demersu-rile necesare pentru ca acest impediment să fie rezolvat. 


"Se fac demersuri pentru obținerea tuturor documentelor. La ora actuală, nu există o înscriere a Pavilionului Expozițional, la Financiar, la Primărie, cu o valoare reală. S-au făcut niște modificări interioare, probabil neres-pectându-se autorizația, dar documentul există. Poate nu au fost puse hârtiile în ordine sau cei care s-au ocupat atunci nu s-au documentat și nu le-au pus cap la cap. La această dată, sunt destul de dificile înscrierea imobilului în Cartea Funciară și realizarea unui cadastru. Suntem în procedură de obținere a autorizațiilor. Urmează să vină o echipă care va realiza toată documentația necesară pentru obținerea autorizației și astfel ne vom conforma tuturor reco-mandărilor celor de la ISU", a explicat reprezentantul CJC.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6036 secunde