Partidul vă dă. Voi ce-i dați?

850
5
Partidul vă dă. Voi ce-i dați? - dragneavreatotpsd-1491913230.jpg
Asistăm de ceva vreme la episoade de un umor grotesc în care se joacă viața a milioane de români. Mascarada salarizării unice a adus PSD în rol de actor principal pe o scenă unde un popor se uită ca tâmpitul cum mijește surâsul ipocrit și fals de sub mustăcioara celui dintâi fiu al partidului. România nu mai e condusă din instituțiile ei de drept - Guvern, Parlament, ci direct de la partid. Ca pe vremea lui Ceaușescu, guvernarea se face din sediul central al partidului mamă. Așa se face că mult așteptatul proiect al salarizării unice nu se află în dezbatere pe site-ul Ministerului Muncii, pe site-ul Ministerului Finanțelor Publice sau al Guvernului. Nu. Nici măcar nu a fost văzut de experții statului în acest domeniu. Proiectul de lege se află în dezbatere pe site-ul PSD. Și asta pentru ca să vă intre bine în cap faptul că PSD vă dă bani, PSD vă triplează salariile. Nu Guvernul lui Grindeanu, ci partidul lui Dragnea. Foamea de a fi proslăvit și urcat pe piedestal, dorința înfrânată de a fi în fruntea țării îl mână pe Liviu spre derapaje cronice și deliruri. Reflectoarele trebuie țintuite doar pe el. De aici și nebunia unui guvern de păpuși, oameni fără nicio vertebră profesională sau politică. Figuri palide, trupuri golite de personalitate și onoare.


Revenind la delirul salariilor de mii de euro pentru bugetari… Nu spun că ar fi ceva greșit ca salariile să se mărească. Din contră. Dar toată lumea se întreabă de unde atâția bani. Mai ales că veniturile la bugetul statului au tot scăzut și sunt cu mult sub prognoze. De unde s-au găsit atâtea miliarde de euro lunar pentru a susține această creștere? Îi aduce Dragnea cu sacul de la Teleorman? PSD și-a făcut tiparniță în subsolurile din Kiseleff? S-au descoperit zăcăminte de aur și diamante în toate satele României? De ce nimeni nu vorbește despre sursa banilor? Dacă existau fonduri, de ce nu au mărit salariile și guvernele anterioare, că doar nu dădeau de la ele? În realitate, PSD pune la bătaie toate resursele bugetare pentru o bulă de imagine, la umbra căreia, probabil, să își rezolve ulterior probleme care îl ard: corupția și DNA. Cu salariile triplate, nu îi mai arde omului să huiduie Guvernul.


XXX


Dar ce va rămâne în urma lor? Cât timp și cu preț vom plăti sute de mii de bugetari cu salarii de 9.000, 12.000, 17.000 lei? Vorba lui Ponta: "Ăștia iau măsuri de parcă ar guverna doar până în iulie". 


Apoi, ce se va schimba cu adevărat în bine în funcționarea statului român? Cu salarii mari, vom avea parte de funcționari publici amabili, bine pregătiți, care să nu îți trântească ușa în nas doar că li s-a terminat programul? Vom scăpa de cozile de la ghișee și vom vedea instituții care nu vor trage obloanele până ce nu-l vor servi și pe ultimul solicitant aflat la coadă? Vor emite autorizațiile de construire în 7 zile în loc de 7 luni? Vom fi tratați omenește, cu răbdare și profesionalism de medici și asistente atunci când ajungem pe pat de spital? 


Vom avea funcționari publici mulțumiți și fericiți, dar ei ce ne vor da la schimb? Dacă nu nouă, măcar partidului...



Comentează știrea

silviu
12 aprilie 2017
Taxe pentru toti

Partidul vă dă. Voi ce-i dați? Taxe si impozite marite. La toti romanii. Pentru salariile bugetarilor.

gogu
15 aprilie 2017
te rog sa nu te iei de bugetari

sunt un bugetar mokangiu si vreau 2000 eur.lunar.Dragnea mi-a promis,asa ca astept.si voi astia care lucrati ca fraierii la patron,sa faceti bine sa platiti taxele la timp,astfel incat noi mokangii sa primim bonusurile la timp.Sa auzim de bine.

Asat am vrut
15 aprilie 2017
Asta avem

Pai si care-i problema? Romanii prin neprezentarea la vot au dat gir acestui partid, adica credea cineva ca va face altfel??

DMDPSTSTS
21 aprilie 2017
Despre mărirea pensiilor nu se mai vorbește absolut nimic !

CA SĂ TACĂ LUMEA, AU PUS LA CALE UN ȘIRETLIC PSD-IST : PRINDEREA LUI GHIȚĂ ȘI ÎN ACELAȘI TIMP IMPOZITUL PE VENITUL GLOBAL PE FAMILIE ! DRAGNEA LIVIU NICOLAE S-A PLIMBAT ÎN ZONE EXOTICE, DE ÎNVIEREA DOMNULUI IISUS HRISTOS, ÎNAINTEA ALEGERILOR : LOCALE ȘI PARLAMENTARE, OAMENII ÎL CRITICAU PE Johannis kw PENTRU PLIMBĂRILE FĂCUTE ȘI ACUM ATÂT DRAGNEA CÂT ȘI JOHANNIS KW, AU PLECAT PE FURIȘ, DEPARTE DE OCHII LUMII, CA SĂ PETREACĂ ÎNVIEREA DOMNULUI, CĂ ÎN ROMÂNIA, LE-AR FI STAT RĂU, CUM SĂ SĂRBĂTOREASCĂ CU NOI, ROMÂNII AMĂRĂȘTENI, DE !? EI SUNT OAMENI DE " VAZĂ " AI ROMÂNIEI, CU NOI, LI ESTE RUȘINE, CĂ EI, NU SUNT NIȘTE PÂRLIȚI, CĂ, DOAR S-AU ÎMBOGĂȚIT DE PE URMA CUI ?! DE PE URMA, AMĂRÂȚILOR DE ROMÂNI, CARE ROMÂNI DUCEM O VIAȚĂ CA VAAAAAIDE NOI, NE MAI TREBUIA ÎNCĂ O COADĂ KM-TRICĂ, PENTRU IMPOZITUL PE VENITUL FAMILIAL, CHIAR NU LE ESTE RUȘINE, CE IMPOZIT PE SĂRĂCIE ȘI SĂRĂCIREA ROMÂNILOR DE LA 1989 ȘI PÂNĂ ÎN PREZENT, DACĂ AU VĂZUT, CĂ NU NE POT OMORÂI ALTCUMVA, CU CEI DIN FRUNTEA EUROPEI, AU HOTĂRÂT, CA SĂ NE OMOARE STÂND LA COZI INTERMINABILE, KILOMETRICE, ALȚII CU VACCINURILE ȘI TOT AȘA........., NE STRESEAZĂ CU DIFERITE ȘI DIVERSE, SĂ LE FIE RUȘINE PENTRU TOATE FAPTELE LOR, DAR MAI AU RUȘINE," CINE A PIERDUT-O, CA SĂ O GĂSEASCĂ ĂȘTIA " ?!?

Ro-Marlanul
22 aprilie 2017
sa lamurim un aspect

acesti trantori instalati de votul unor oameni creduli si naivi nu coboara de-acolo de pe tron decat cu ciomagul.putinticaa rabdaaareee si iar vom avea un eveniment,numai ca va fi adevarata revolutie de aceasta data,nu asasinare cum a fost cu eroul Romaniei Ceausescu Nicolae.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2951 secunde