Cuget Liber Constanta pe Facebook
Aboneaza-te Cuget Liber Constanta
Ştire online publicată Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012. Autor : Carmen MOCANU

Partidul Poporului și-a propus să ia 20% la alegerile parlamentare, la Constanța

Măreşte dimensiunea textului
Campania electorală pentru ale-gerile din 9 decembrie se apropie cu repeziciune, motiv pentru care parti-dele politice își prezintă candidații. 

Publicitate Online
După ce Alianța România Dreaptă (ARD) a organizat prima întâlnire cu presa în care s-au prezentat trei dintre candidați, vineri, cei de la Partidul Poporului Dan Diaconescu (PP-DD) au ieșit și ei la rampă cu oamenii care vor încerca să adune cât mai multe voturi pentru a ajunge în Parlament.
Așadar, echipa PP-DD Constanța care se va prezenta în decembrie în fața electoratului este următoarea: pentru Camera Deputaților, pe Colegiul 1 candidat va fi Mihai Tararache (jurist), Colegiul 2 - Stelică Murariu (actor), Colegiul 3 - Răzvan Condurățeanu (jurist), Colegiul 4 - Dumitru Bocai (inginer), Colegiul 5 - Emanuela Gavrilă (jurist), Colegiul 6 - Nicolae Șandru (inginer), Colegiul 7 - Mircea Stoian (economist), Colegiul 8 - George Popescu (economist), Colegiul 9 - Gheorghe Slabu (om de afaceri), Colegiul 10- Nicoleta Ploscaru (manager). La Senat, pe Colegiul 1 - Gabriel Candindatu (inginer), Colegiul 2 - Marian Vasiliev (jur-nalist), Colegiul 3 - Sali Negiat (economist) și Colegiul 4 - Maria Stavrositu (profesor). 
Înainte de a-și face câte o scurtă prezentare, în cadrul întâlnirii de la sediul partidului, toți candidații prezenți au primit carnetele de partid care demonstrează că sunt membri ai PP-DD.
„Suntem hotărâți să tăiem picioarele scurte ale minciunilor pe care le trăim de 22 de ani. Suntem hotărâți să schimbăm destinele românilor deoarece, principiile democrației au fost de prea multe ori încălcate în toți acești ani”, a spus președintele Organizației Județene a PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu.
El a mai precizat că partidul pe care îl reprezintă are soluții pertinente, platforma-program a PP-DD urmând să fie prezentată într-o viitoare conferință de presă.
În cadrul discuțiilor, cei mai mulți dintre candidați au ținut să precizeze că au fost foarte bine primiți în echipa PP-DD de la Constanța.
„Am găsit aici, o echipă dornică de muncă, am găsit o atmosferă prietenoasă. Mă simt ca într-o familie”, a spus deputatul Maria Stavrositu, candidat pe Colegiul 4 Senat.
Ea a mai ținut să precizeze vizavi de situația în care se află, respectiv, a contestării candidaturii, că are dovada că există oameni care se tem de ea.
„Am fost citată la Tribunal unde am întâmpinat o situație cel puțin bizară. Cu greu am reușit să ajung atât eu cât și avocata mea în sala de judecată la timp. Aproape că am fost obstrucționată. Toate aceste încercări de a mă opri să candidez demon-strează că acești iepuri sunt foarte fricoși și se tem de candidatura mea”, a spus Maria Stavrositu. 
La rândul lui, fostul primar de la Ovidiu, Dumitru Bocai, a ținut să spună că se simte foarte onorat că a fost primit în acest partid după ce a plecat din PDL. 
Una peste alta, în mare parte candidații au spus că se simt mândri că fac parte din PP-DD, un partid pe care ei îl consideră că dă speranță românilor în viitor. Printre altele, ei au mai adăugat că sunt siguri că echipa de la Constanța va face o figură frumoasă la alegerile parlamentare.
„Ne-am propus ca în județul Constanța să luăm 20 %”, a spus președintele PP-DD Constanța, Gheorghe Slabu.

Trimite ştirea prietenilor tăi :
Parerea ta contează !
1. pt fraieri
de la D D 3 noiembrie 2012 | voturi +4 : -1

Hai ca v-am luat banii prostilor. O sa luati si voi un 5%. Nu mai visati la cai verzi pe pereti. Spune-ti merci ca va vede lumea si pe voi in doua trei poze. Va pup pe portofel.

2. Bine domnu' Dan
de la Tolea 3 noiembrie 2012 | voturi +5 : -1

Stavrosita pentru noi este Magda Ciumac 2. Ca sa nu le confundam ii vom spune de-cum Stavrositei Magda Ciomag!

3. daca aveti probleme cu credibilitatea
de la bobo 3 noiembrie 2012 | voturi +5 : -1

chemati-l pe tolea sa va bage intr-un tomberon,....... asta ajuta la notorietate....( surse) voi sunteti tiganii lui dan diaconescu.......

4. pt Bobo
de la PPDD 3 noiembrie 2012 | voturi +2 : -1

PPDD-ul reprezinta tiganii?? Pai atunci voteaza-l pe Madalin Voicu de la PSD sau Chiru de la PDL!! si uite-asa ai scapat de tigani!

5. BILIARD POLITIC inițiat de Gigich&Co
de la cioclu_rosu1 3 noiembrie 2012 | voturi +2 : -1

2. Florea tatăl și candidata Florea (PRM) Biliard politic bila PRTOCALIE (Gigichi&Co,) instruiește bila ROȘIE (Florea PRM-2,15) să îl facă pe jandarmul de la paza TRIBUNALULUI CONSTANȚA să impiedice intrarea d-nei deputat Maria Stavrositu (PPDD) care trebuia să depună o contestație la "CONTESTAȚIA" împotriva candidaturii doamnei deputat Stavrositu de unul numit Grasu *(PPPS)... Vestea bună este că manevra "jandarmului care face politică"nu a reușit iar d-na deputat M.Stavrositu a depus respectiva contestație... Manevra își are izvorul în înțelegerea transpartinică dintre Gigichi&Co și Florea - PRM

6. "Bîrfa din oraș"
de la cioclu_rosu1 3 noiembrie 2012 | voturi +2 : -1

"Ăla mic și negru de la PDL trimite bani cu sacoșa"(titlu) articol din "Liderul de opinie" (citez :) "Nici nu a început bine campania electorală și au început „atacurile“ la candidați. Cea „atacată“ este Maria Stavrositu, candidată din partea PPDD pe Colegiul 4 Senat, candidatura ei fiind contestată la Tribunalul Constanța. Motivul, cel puțin aparent? Actuala deputată nu.."etc .

7. Magda circareasa
de la Cetatean 5 noiembrie 2012 | voturi +2 : -1

Ce cauta d-na Stavrositu la acea masa? A gresit sediul partidului? Ea este infocata PDL-ista. Sau a venit sa popeasca si cativa PPDD-isti, asa cuma facut cu oameni de valoasre din PDL. Bucurati-va PPDD-isti, veti avea circ pe saturate ;i pe gratis!

8. Candidații PP DD ,transfugi politici ,măscărici în slujba Păcăliciului-șef Dan Incredibilicescu...
de la Părerologul de Constanța 9 noiembrie 2012 | voturi +5 : -1

Apropo de PP DD și candidații săi...Oportuniștii și fripturiștii,mitomanii și șantajiștii,triști necunoscuți sau cu o oarecare notoritate... sunt adevărații candidați ai senzaționalului partid...după chipul și asemănarea tătânelui știrb...numai așa ar putea măscăriciul național Dan Senzaționalicescu să cumpere pentru poporul pe care se sprijină din greu și ..."la greu"...câte un combinat...pe ici,pe colea...iar pentru el,câte un elicopter,submarin sau alte minuni...Totala lipsă de seriozitate și substanță a acestui partid, PP DD, nesancționată de legile strâmbe care ne guvernează, oportunismul ridicat la rang de politică populară,au creat posibilitatea unor bufoni locali de a candida...cu oarecare șanse de succes... astfel,au apărut peste noapte o serie întreagă de candidați,de genul lui Gigel Frone...care,culmea, au și șanse de a accede în Parlamentul României...chiar dacă nu îl vor cuceri cu totul...deocamdată se împiedică prin consiliile locale...mestecă vorbele și ideile,că,deh... sunt reprezentanții și emanația poporului... Diferența este că Gigel Frone, cel veritabil...mai și cântă, sărmanul... fără a emite pretenții de absolvent de conservator... dincolo de aspectul său, care stârnește zâmbete răutăcioase...din partea celor "frumoși și deștepți"...pe când,aceste caricaturi,lansate pe post de candidați... acești Gigei și Gigele,pe care se sprijină șmenarul șef, Dan Senzaționalicescu, îngroașă caricatura acestui partid la cote nebănuite ! Lansați din rândul "oamenilor muncii", sau scuipați din alte partide ,cu pretenții de pseudopoliticieni,s-au adunat aici,să spargă parlamentul prin viitoarea lor jalnică prestație...și să ne spargă și pe noi "la dinți"...să ne săturăm odată pentru întotdeauna de partidele cu doctrine cizmărești... vă mai amintiți de cizmarul de tristă amintire...emanație a poporului...cu poporul...pentru popor...?! Râsu' plânsu' PP DD ul ăsta cu toată gașca lui de caricaturi...părerea mea...

9. ppdd
de la ppdd 13 noiembrie 2012 | voturi +2 : -1

unde sunt oamenii cu care am pornit la drum.ce cauta bocai nu a castigat primar opune de parlamentar.eu nu mai votez cu ppdd din cauza aceasta.

10. “suntem o natie de blatisti”
de la cioclu_rosu1 17 noiembrie 2012 | voturi +1

PDL-Blaga &PSD-Ilie Sârbu Banias fostul președinte PDL- Constanța a pierdut alegerile la președenție și a venit un “ospătar” cu “facultate” din Eforie care a pierdut și alegerile din Eforie la primăria din Eforie… și “acum” și alegerile la primăria din Constanța…prefer s-o aleg pe d-na Stavrositu Maria pe care au “lucrat-o ambii”!!!

11. "fostul ospătar" din Eforie s-a mutat la Constanța și candidează în "Colegiul 4 la Senat pentru PD-L Constanța alături de Mircea Banias fost Președinte PD-L Constanța"
de la cioclu_rosu1 20 noiembrie 2012 | voturi +1

Votez "Colegiu nr.4 Senat" : pe constănțeanca Maria Stavrositu (PPDD)

Top ştiri Politică

anunturi.cugetliber.ro

Angajam persoane calificate ca instalatori pentru Franta.Salarul este de 1.500 ...
Vand seturi jante aliaj cu sau fara anvelope 13,14,15,16,17 second hand Germania.
Vand mobila second hand Germania: canapele si coltare extensibile si ...

Ştirile zilei de sambata / 03.11.2012

Ştiri din Sport Internațional

Ştiri din Life and Style

Ştiri din Constanța în imagini

Ştiri din IT

Top ştiri din ultimele 7 zile

Economie
30 octombrie 2012 Foto : CINE SUNT BOGAȚII CONSTANȚEI 5127 vizite, 5 comentarii
CINE SUNT BOGAȚII CONSTANȚEI
Social
31 octombrie 2012 Foto : Mai avem de suportat. IATĂ CÂND SE VA DA DRUMUL LA CĂLDURĂ 4133 vizite, 11 comentarii
Mai avem de suportat. IATĂ CÂND SE VA DA DRUMUL LA CĂLDURĂ
Politică
31 octombrie 2012 Foto : Candidații PP-DD Constanța s-au înscris oficial în lupta electorală 2871 vizite, 26 comentarii
Candidații PP-DD Constanța s-au înscris oficial în lupta electorală
Cetățenești
1 noiembrie 2012 Foto : Ce-i salvează pe restanțierii  la întreținere? 2811 vizite, 4 comentarii
Ce-i salvează pe restanțierii la întreținere?
ziare