Partidele, chemate la consultări Raluca Turcan: "PNL poate guverna responsabil"

203
3
Partidele, chemate la consultări  Raluca Turcan:
Prim-vicepreședintele Partidului Național Liberal (PNL), Raluca Turcan, spune că liberalii pot guverna responsabil și că au oricând o propunere de premier, pe care însă ar trebui să o discute la consultări cu președintele României, Klaus Iohannis, dacă PSD și-a pierdut majoritatea parlamentară.


"PNL întărește faptul că scopul oricărui partid politic este să ajungă la guvernare pentru a exercita puterea în interes public. PNL urmărește însă să ajungă la guvernare, nu într-un malaxor de negocieri și compromisuri dăunătoare așteptărilor celor mulți. PNL poate guverna responsabil, are oricând o propunere de premier pe care însă ar trebui să o discutăm la consultări cu președintele dacă PSD a pierdut cu adevărat majoritatea", a declarat Raluca Turcan.


Potrivit prim-vicepreședintelui PNL, liberalii sunt pregătiți să înceapă discuții pentru formarea unui nou guvern cu toți cei care nu susțin PSD-ul.


"În acest moment al crizei politice generată de PSD, decizia instituțională este la președintele Iohannis care desemnează o persoană pentru funcția de prim-ministru. Vom participa la consultările de la Cotroceni și vom vedea dacă aritmetica parlamentară este în favoarea PSD-ALDE. Încă nu și-au exclus trădătorii. Cifrele sunt în continuare în favoarea lor", a spus Raluca Turcan.


Președintele Klaus Iohannis a trimis joi o scrisoare președinților partidelor și formațiunilor reprezentate în Parlament, prin care îi invită la consultări, luni, la Palatul Cotroceni, în vederea desemnării unui candidat pentru funcția de prim-ministru.


Potrivit Administrației Prezidențiale, luni, la ora 15.00, vor veni la consultări reprezentanții PSD și ALDE, la ora 16.00 au fost invitați cei ai PNL, iar la ora 17.00 - USR. La ora 17.30, delegația PMP va veni la Cotroceni pentru consultări, la ora 18.00 sunt așteptați reprezentanții UDMR, iar la ora 18.30 - grupul parlamentar al minorităților naționale.


Comentează știrea

mr. Anaconda
26 iunie 2017
PNL?

Ati fost la guvernare.si ce ati facut? RAHAT PE BAT

Dac
26 iunie 2017
Pnl-ul este în moarte clinică, cerebrală !

Pnl-ul = pdl-ul = pmp-ul = usr-ul, vă știe lumea românească, cât de bandiți și hoți sunteți, voi ați fost cei, care ați tăiat salariile și pensiile oamenilor necăjiți și amărâți din România, nu vă este rușine, ca să mai spuneți, că aveți capacitatea de a guverna România, ați furat și ați prădat România, fără milă și fără rușine, cu boc emil, ungureanu răzvan mihai și cu miniștrii voștri, niște trădători de țară și de neam, ca și guvernul tehnocrat condus de cioloș dacian julien, RUȘINEEEEEEEE TRĂDĂTORILOR !

CONSTATZEAN
27 iunie 2017
ADEVAR !

ATATA MIZERIE SI ATATA RAHAT DE ANIMALE SI OAMENI PESTE TOT, LA TOT PASUL ESTE SI FIRESC CA SA FIE, SA SE DECLANSEZE BOLI EPIDIMIOLOGICE, CU TRANSMISIE : DIAREE, VOMA, ENTEROCOLITA SI ALTELE ASEMENEA ACESTORA SI ASTA DE LA INCONSTIENTZA SI NEPASAREA PRIMARULUI FAGADAU DECEBAL SI CONSILIULUI LOCAL DIN CONSTANTZA, PSD-ULUI CARE NU-L TRAGE DE URECHI PE PRIMAR DEOARECE NU FACE NIMIC PENTRU IGIENIZAREA ORASULUI SI LA GHENELE DE GUNOI, RROMII DESFAC SI RAVASESC GUNOAIELE, CONSTANTZA ESTE O INFECTZIE SI O MIZERIE TOTALA / GENERALA ?! PRIMARUL FAGADAU DECEBAL SI CONSILIUL LOCAL DIN CONSTANTZA, SUNT IN AFARA URGENTZELOR ACESTUI ORAS, ORAS LASAT DE IZBELISTE SI PREOCUPAREA LUI / LOR SUNT CONCERTELE PE PLAJA, CONCURSURI DE BICICLETE, ACESTE FLEACURI, CARE ATRAG MULTZIMEA BANILOR, BANII AJUNGAND IN FINAL IN BUZUNARELOR PSD, PNL.......... SI CELOR CARE VOR AVEA NEVOIE IN CELELALTE CAMPANII ELECTORALE, CA, DOAR, NU VOR AJUNGE IN BUZUNARELE CONSTANTZENILOR DE RAND CARE ISI PLATESC CU, CONSTINCIOZITATE DARILE CATRE STAT : TAXE, IMPOZITE SI CATE SI MAI CATE SUPRA / SUPERTAXE SI IMPOZITE INVENTATE CA SA SARACIM CONTINUU, CU TOATE MARIRILE DE : SALARII, ALOCATZIEI DE STAT PENTRU COPII, INDEMNIZATZIEI DATA MAMELOR PENTRU CRESTEREA COPIILOR, PENSII...................... , NIMIC, NU SE REFLECTA IN INTR-O VIATZA MAI BUNA PENTRU ROMANII DE RAND, CI DOAR POLIRICIENII SPORESC IN AVERI : EURO IN CONTURI, MASINI, BOLIZI PE PATRU ROTZI, VILE, VACANTZE DE LUX IN ZONE EXOTICE.............. ?! DE CE OAMENII DE RAND NU POT SA-SI PERMITA, CE AM ENUMERAT MAI SUS LA POLITICIENI, PENTRU CA OAMENII DE RAND MUNCESC SI TRAIESC DIN PUTZINUL CARE SE STRECOARA PRINTRE DEGETELE CELOR, PE CARE ROMANII, I-AU VOTAT, SI EI, CA DREPT RASPLATA SI-AU BATUT JOC DE MAREA MASA A POPORULUI ROMAN ?! RUSINEEEEEEEEEEEEEEEE, SA VA FIE TUTUROR, CA-N CEI CIRCA 30 DE ANI, DE LA ASA ZISA REVOLUTZIE, ATZI DEVALIZAT TZARA SI ATZI SARACIT UN POPOR, FARA MILA, RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.453 secunde