Vicepreședintele PSD Doina Pană:

"Parlamentul nu va renunța la reformarea sistemului de justiție"

315
6

Articole de la același autor

Vicepreședintele PSD, deputatul Doina Pană, a declarat, vineri, în cadrul unei conferințe de presă, că Parlamentul nu va renunța la reformarea sistemului de justiție, însă pachetul de legi va veni în urma unor consultări ample, la care vor participa și experți internaționali. 


"Vreau să fac o precizare foarte importantă: nu înseamnă că noi vom renunța - noi ca și parlament, nu ca și guvern - să ieșim cu o reformă a întregului sistem de justiție. Asta se va întâmpla, dar după o dezbatere amplă, însemnând inclusiv cu participarea unor experți din Uniunea Europeană, de la Comisia de la Veneția și de la Comisia Europeană. 


Vom demara o dezbatere amplă ce să conțină un pachet care să însemne reforma întregului sistem de justiție. Acolo va intra totul, acolo vor intra nu numai aplicarea deciziilor CCR, cuantumul pragului și toate astea, ci legat de în ce măsură trebuie să răspundă magistrații sau nu, pentru că un segment foarte larg solicită acest lucru, deci legat de tot ce înseamnă o reformă reală a sistemului de justiție", a spus Doina Pană. 


Deputatul PSD și-a arătat regretul personal față de demisia ministrului Justiției, Florin Iordache, ea adăugând că au existat probleme de comunicare, care au afectat percepția publică asupra măsurilor propuse prin OUG 13. 


Totodată, Doina Pană a ținut să dea asigurări cetățenilor că parlamentarii vor vota abrogarea OUG 13. 


"Vreau să îi asigur din partea PSD și ALDE, care înseamnă majoritatea în Parlament, că atâta timp cât acest guvern pe care îl susținem a ieșit cu o ordonanță care să abroge OUG 13, așa va rămâne, chiar dacă avem alte convingeri. În Parlament vom vota pentru abrogarea OUG 13 și pentru promovarea OUG 14", a mai declarat vicepreședintele PSD.


Comentează știrea

MIHAI
11 februarie 2017
PARLAMENTUL REFORMATOR

Declaratia pesedistei deputat Doina exprima aroganta cu care PSD trateaza cetatenii si problemele lor . Sa retinem avertismentul ca PSD si ALDE nu vor renunta la reforma sistemului de justitie , pana cand nu vor fi eliminate toate prevederile legale care pedepsesc furtul si abuzul . OUG 13 (cifra cu ghinion ) a fost doar un test in urma caruia guvernul marioneta si Dragnea au tras concluzia ca trebuie procedat altfel . Retinem promisiunea ca ca la " reforma " vor participa si experti de la UE si comisiile pe care PSD si ALDE le ignora total . Daca vor fi si reprezentantii UE , acestia vor fi Mircea Diaconu si Norica , care ( sic ) la fel ca dna Doina si premierul , se pricep in problemele de drept ca porcul la portocale . Ne impresioneaza nivelul intelectual al dnei Doina care foloseste un limbaj titpic politicianistilor nostri si care este rezultatul reformelor invatamantului romanesc . Citam : " noi ca si parlament , nu ca si guvern " , " sa iesim cu o reforma " , " care sa demareze un pachet care sa insemne reforma care va cuprinde tot , legat de in ce masura ca segment foarte larg ". Din cele mentionate mai sus , putem trage cateva concluzii : pachetul la care se refera Doina , va contine doar lokum pesedisto - taricenist . Nivelul cunoasterii limbii romane de catre dna Doina si al majoritatii politicianistilor, este rezultatul reformelor invatamantului romanesc . Ne induioseaza regretele Doinitei pentru faptul ca a demisionat Iordache , marele jurist democrat , mare om politic , mare ministeriabil , calitati care inca nu ajung la nivelul celor pe care le poseda Dragnea si actualul premier . Concluzia la care ajunge Doina este antologica si n-o mai redam din motive de invidie . Ea se ridica la nivelul intelectual al celor care astazi fac politica si ne guverneaza viata . Mai avem totusi nadejdea si optimismul sa credem ca Romania va fi salvata de politicienii noi ca dl admirabil Chitac , mare activist pe Facebook si inexistent in viata politica si publica a urbei

Sindbad
11 februarie 2017
Chițac V.

Păi, dl penelist amiral Chițac, a fost toată viața bugetar, deci ce treaba să aibă el cu doctrina liberală ? Cum fusese și celălalt, vameș, tot la buget. Să se dea, să se mărească, etc...Ca să știm și noi. Am văzut ce a făcut până acum, la C-ța - Nimic.

Răspuns la: PARLAMENTUL REFORMATOR
Adăugat de : MIHAI, 11 februarie 2017
Declaratia pesedistei deputat Doina exprima aroganta cu care PSD trateaza cetatenii si problemele lor . Sa retinem avertismentul ca PSD si ALDE nu...
Doru
11 februarie 2017
Cand ?

Tovarasa asta trebuie sa precizeze clar : In ce noapte se vor apuca de treaba ?

Fă Doina
11 februarie 2017
Ministrul Ploilor in Guvernul Ponta

Imi vin in minte cuvintele lui Gorbaciov adresate lui Ceausescu la ultima lor intalnire din decembrie 1989....."Veți mai trăi până la 9 ianuarie ? Totuși, ce probleme vă preocupă, ce vă îngrijorează ? "... L-a intrebat Gorbaciov pe Ceausescu.Ceausescu nu a apucat nici ziua de 31 decembrie 1989.Gorbaciov stia ceva. La fel o intreb si eu pe doamna Fă Doina,turista la inundatii in barca lui Ponta si mare deputat in Iepoca de Aur Dragnea.Ce probleme te framanta,draga ? Ce tot aveti mai pesedeilor (mai,animalule) cu reforma in justitie ? Eu va spun un lucru.Despre Dragnea nu veti mai auzi nimic din 2018.Dragnea va fi istorie incepand cu a doua jumatate a anului 2017.Iar PSD nu va ramane la guvernare mai mult de 2 ani.Va fi maturat asa cum a fost maturat Guvernul Boc(3 ani guvernare) si Guvernul Ponta(3 ani guvernare).Au fost maturate pentru ca niciunul din guvernele amintite si nici Guvernul Grindeanu nu au avut si nu au sprijin popular. Fa,Doina,politrucilor nu va pacaliti cu "scorul" din la alegeri pentru ca "scorul" ala este inventia voastra.Mai prostilor.Ati vazut cum arata strada ? Vin vremuri grele.Numai reformele interne in partidele politice va mai scapa de desfiintare fie ca sunteti din PNL,PSD,USR sau din pisicul ala de partid,ALDE Tariceanu.

editiadesud.ro
11 februarie 2017
legislatie

sa se modifice codul penal dar sa nu se schimbe nimic, banul vorbeste!

Faaaa
20 februarie 2017
Suntem smecheri

Fa Doino mai ai chef sa mai smecherim niste legi ca sa-l salvam pe Dragnea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3916 secunde