Parlamentul discută azi solicitarea președintelui Klaus Iohannis de a organiza un referendum pe Justiție

143
1
Parlamentul discută azi solicitarea președintelui Klaus Iohannis de a organiza un referendum pe Justiție - iohannisagerpres7709253465x390-1486972661.jpg
Conducerea Parlamentului se reunește azi, la ora 12.00, pentru a stabili ședința plenului reunit în care se va da un aviz consultativ pentru solicitarea președintelui Klaus Iohannis de a organiza un referendum pe Justiție, în condițiile în care expiră termenul de 20 de zile prevăzut de lege. 


În cazul în care Birourile Permanente reunite nu pun pe ordinea de zi scrisoarea șefului statului, acesta poate iniția demersurile pentru consultarea populației și fără punctul de vedere al Parlamentului.

Comisiile juridice reunite ale Camerei Deputaților și Senatului au dat marți, cu unanimitate de voturi, un aviz favorabil solicitării președintelui Klaus Iohannis privind organizarea unui referendum pe Justiție, social-democratul Șerban Nicolae afirmând însă că acest demers al șefului statului va costa aproximativ 250 milioane lei, bani care nu au fost prevăzuți în bugetul pe 2017.


Președintele Klaus Iohannis a declanșat în 24 ianuarie procedura pentru organizarea referendumului privind justiția și a transmis Parlamentului o scrisoare pe această temă.





Comentează știrea

Deci
13 februarie 2017
Asa, dar si prin urmare.... !

Ce lipseste chelului ? Tichie de margåritare ! Romanii au salariile si pensiile de râsul / plânsul lumii si lui johanis kw ( care-i otravā politicå a României ) îi arde de referendum pe justitzie ! johanis kw a venit de la sånius / sky cu fortze proaspete nemtzesti, si sâcâcâie toatå lumea pâna joi / vineri dupå care pleacå în weekend la aer curat si fraierii fac miting în: aer poluat, frig si urå / dusmānie cu semenii lor ! johanis kw se destreseazå la munte pe banii poporului român si fraierii se încarcå în centrul oraselor poluate, cu : otrava, dusmania, ura si dezbinarea lui : johanis kw, bāsescu traian si a celor apropiatzi lor, dusmanii de moarte ai : României si neamului românesc ! Români, trezitzi-vā, pânå nu-i prea târziu !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.178 secunde