Primarul Gheorghe Hânsă:

"Orașul Cernavodă va avea, timp de două zile, oaspeți de seamă, din Germania"

221
1

Articole de la același autor

Primăria Orașului Cernavodă va găzdui, în perioada 11-12 iulie 2015, o importantă delegație din orașul Ulm, Germania, formată din 30 de membri ai Consiliului Orașelor și Regiunilor Dunării. Delegații, printre care se vor număra primarul orașului Ulm și președintele CoDCR, Ivo Gonner, primari ai altor localități de pe Dunăre, parlamentari și consilieri vor vizita orașul Cernavodă, dar și împrejurimile și atracțiile turistice ale acestei zone dunărene.

"Orașul Cernavodă va avea, timp de două zile, oaspeți de seamă, din Germania. Delegația efectuează un tur al orașelor și regiunilor de pe Dunăre pe nava antică Ulmer Schachtel, în perioada 9-14 iulie 2015, urmând să ajungă și la Cernavodă. Această vizită reprezintă un simbol al prieteniei între orașele de pe Dunăre, partenerele consiliului. Totodată, această vizită este un prilej de a dezbate, împreună cu oficialii din Ulm, strategii de dezvoltare a spațiului dunărean", a declarat primarul orașului Cernavodă, Gheorghe Hânsă.

Reprezentanții administrației locale din Cernavodă vor avea onoarea de a primi delegația germană sâmbătă, 11 iulie, pregătind pentru aceștia un program special. Astfel, începând cu ora 16.00, la gara fluvială din Cernavodă, reprezentanții administrației locale vor întâmpina delegația germană la sosire, iar la ora 18.00, la sediul primăriei, edilul Gheorghe Hânsă va întâmpina delegații germani pe acordurile fanfarei de copii care va intona și imnul Germaniei. Ulterior, primarul Cernavodei îi va însoți pe delegați într-un tur de prezentare a orașului și al obiectivelor turistice ale acestuia, prilej cu care le vor fi prezentate, pe scurt, proiectele importante aflate în derulare de către municipalitate. Vizita va fi urmată de o secțiune de dezbateri la sediul Casei de Cultură Cernavodă, la care vor participa delegații germani, oficialii administrației locale, consilieri locali și agenți economici. Dezbaterile vor culmina cu un moment artistic tradițional oferit de artiștii locali cunoscători ai folclorului românesc.

Comentează știrea

iancu
11 iulie 2015
Oferta pentru oamenii care vor bani acum!

Oferta pentru oamenii care vor bani acum! Nu mai are rost sa cauti alte oportunitati, pentru ca acum ai la dispozitie acest sistem in care poti castiga bani, simplu, fara sa recrutezi oameni, fara batai de cap, fara o munca exagerat de grea. Cere acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4162 secunde