Olguța Vasilescu: Punctul de pensie va crește de la 1 iulie, nu sunt probleme. Moțiunea va trece

290
Olguța Vasilescu: Punctul de pensie va crește de la 1 iulie, nu sunt probleme. Moțiunea va trece - olguta-1497721463.jpg
Olguța Vasilescu, ministrul demisionar al Muncii, anunță că punctul de pensie va crește de la 1 iulie la 1.000 lei, nefiind probleme în acest sens din cauza situației politice.

Lia Olguța Vasilescu a precizat că nu este o fractură în PSD, fiind convinsă că moțiunea de miercuri va trece.

"Punctul de pensie va ajunge la o mie de lei. Nu e niciun fel de îngrijorare (..) Săptămâna trecută, la armată, au crescut salariile la civili și soldele la militari cu încă 15%", a declarat Lia Olguța Vasilescu la România TV, precizând că așteaptă răspunsul președintelui României privind legea salarizării.

În ceea ce privește moțiunea de cenzură pentru demiterea lui Sorin Grindeanu, ministrul demisionar al Muncii a declarat că este sigur că va trece.

"Este foarte important că toate organizațiile și-au anunțat susținerea, chiar și de la Timiș sunt deja parlamentari care au anunțat că vor susține această moțiune de cenzură, nu ne facem probleme", a mai spus Vasilescu.

Potrivit ministrului, Grindeanu ar încerca răsturanrea coaliției de guvernare. "Este o încercare de a pune mâna pe putere de o persoană care are și alți aliați și urmărește răsturnarea coaliției de guvernare. Nu e nicio fractură în PSD: Partidul va avea de pierdut pe termen scurt."

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9811 secunde