Oaspeți de seamă la Primăria Mangalia. Oameni de afaceri turci, interesați să investească în localitate

232
Oaspeți de seamă la Primăria Mangalia. Oameni de afaceri turci, interesați să investească în localitate - oaspetideseamamangaliabun-1453401758.jpg

Articole de la același autor

Primarul Mangaliei, Cristian Radu, a primit, recent, vizita unei delegații din sectorul Beylikduzu, Istanbul, Turcia, delegație condusă de Ekrem Imamoglu, primar Beylikduzu. 


Cu această ocazie, s-a discutat despre un viitor protocol de înfrățire între cele două unități administrative. De asemenea, oaspeții străini și-au exprimat intenția dezvoltării unor relații de colaborare în domeniul sănătății, învățământului, sportului și investițiilor. 


"Ne-am dori un schimb de experiență cu școlile din orașul dumneavoastră, dar și în domeniul medical. Suntem foarte interesați de oportunitățile de a investi în această zonă și vom analiza sub ce formă se pot derula aceste investiții", a spus primarul Ekrem Imamoglu. 


La rândul său, primarul Cristian Radu a menționat că investițiile sunt un punct forte al dezvoltării economice locale. 


"Este binecunoscută prietenia româno-turcă, între cele două țări existând deja relații comerciale și culturale foarte strânse. Municipiul Mangalia este deschis către propunerile de investiții, în special în domeniul industrial și al turismului. De asemenea, în educație avem posibilități de a ne pune în valoare. Aceste înfrățiri sunt benefice ambelor comunități, iar un prim pas s-a realizat, astăzi, prin intermediul acestei vizite", a precizat edilul Mangaliei. 


Delegația din Turcia a vizitat Herghelia Mangalia, Moscheea Esmahan Sultan, Parcul Industrial și Spitalul Municipal, precum și stațiunile din sudul litoralului, cu scopul evaluării posibilităților de investiții în zonă. În program sunt incluse și o serie de întâlniri oficiale, la instituții publice din județul Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4805 secunde