Noua Republică: "Antonescu va rămâne fără mandat de parlamentar!"

792
2
Noua Republică:

Reprezentanții partidului Noua Republică de la nivel central au emis, vineri, un comunicat prin care vorbesc despre situația "delicată" în care se află liberalul Crin Antonescu în ceea ce privește candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul României.

"Lui Crin Antonescu îi este frică. Mutarea candidaturii din sectorul 1 în sectorul 6 arată că se teme pentru viitorul său. În fond, de câte ori a fost în colegiul său? Ce a făcut el pentru alegătorii din sectorul 1? Întrebări zadarnice, pentru că d-l Antonescu nici nu a prea trecut prin Parlament. Analiza Noii Republici arată că d-l Antonescu nu are șanse să primească un nou mandat de parlamentar. În primul rând, Crin Antonescu nu are experiența unor alegeri câștigate. A pierdut alegerile din colegiul din sectorul 1, a pierdut alegerile prezidențiale din 2009. În al doilea rând, împotriva sa este matematica sistemului electoral. Consecințele pierderii mandatului de către Crin Antonescu la alegerile din 9 Decembrie vor fi devastatoare pentru PNL. Cu un lider fără mandat parlamentar, o bună parte dintre senatorii și deputații acestui partid vor sprijini, individual, coaliția din rândurile căreia va fi desemnat, de către Președinte, viitorul Prim-ministru. Adică coaliția sau alianța forțelor de Dreapta", se arată în textul emis de Noua Republică.



Comentează știrea

antonovici
9 septembrie 2012
mediocritate

Antonescu Cacarau este perdant din nastere. Nui e bun decat sa emita flatulatii verbale, si alea sub stare de hipnpza droguri sau alcool. Si nu e singura nulitate dintre politicianisti. Ei exista datorita unei parti importante din electorat,care se lasa momiti de demgogie si mita electorala.

goe
9 septembrie 2012
Noua minciuna

Usturoiul unde este usturoiul ... hahalerelor

Articole pe aceeași temă

Marţi, 04 Septembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Noua Republică, un partid pro-business
Pagina a fost generata in 2.1925 secunde