Noi criterii de repartizare a locuințelor sociale în Cernavodă

1179
Noi criterii de repartizare a locuințelor sociale în Cernavodă - locuintecernavoda-1475678510.jpg
Consiliul Local Cernavodă a emis în data de 19 septembrie 2016 Hotă-rârea nr. 192 privind aprobarea Regulamentului de repartizare și închiriere a locuințelor sociale ale Orașului Cernavodă. Regulamentul cuprinde, în anexe, criteriile de eligibilitate privind accesul la locuințe sociale, criteriile de ierarhizare, precum și lista documentelor necesare solicitării unei locuințe sociale.

Hotărârea vine ca urmare a faptului că lucrările de amenajare a blocului de locuințe sociale din str. Salciei se apropie de finalizare. Blocul dispune de un număr de 55 de spații locative (45 apartamente și 10 garsoniere).

Din cauza lipsei de spații locative, în acest moment există un număr mare de cereri de locuințe nesoluționate. O echipă formată la nivelul primăriei orașului Cernavodă, lucrea-ză în prezent la centralizarea și actualizarea dosarelor; toate persoanele care au depusă o cerere de locuință vor primi, în scris, o înștiințare privind termenul de completare a dosarului și lista actelor necesare.

Pentru o corectă și echitabilă repartizare a locuințelor disponibile, prin HCL nr. 200 din 28 septembrie 2016 a fost constituită o comisie de analiză a solicitărilor de locuințe sociale și formulărilor de propuneri privind ordinea de prioritate și repartizare a acestora. Comisia va analiza dosarele depuse de cetățeni și va supune pentru aprobare Consiliului Local Cernavodă lista priorităților pentru repartizarea acestor locuințe.

Regulamentul poate fi consultat pe site-ul primăriei orașului Cernavodă www.primaria-cernavoda.ro, capitolul Locuințe sociale și la avizierul Centrului pentru Informare Cetățeni, din str. Dacia nr. 3.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5449 secunde