Liberalul Ludovic Orban:

"Nimeni nu-i poate promite domnului Cioloș că va fi ales în vreo funcție în PNL"

181

Articole de la același autor

Fostul deputat liberal Ludovic Orban consideră că Dacian Cioloș este binevenit în PNL, dar a adăugat că nimeni nu îi poate promite acestuia că va fi ales în vreo funcție. 


"Din punctul meu de vedere, Dacian Cioloș este binevenit în Partidul Național Liberal. Cu condiția să își dorească și el lucrul acesta. Ar fi fost mult mai bine dacă făcea pasul acesta înainte de alegerile parlamentare. Nu a fost să fie. Cred, de asemenea, că Dacian Cioloș poate să candideze la orice funcție în PNL în cadrul alegerilor din partid. Nimeni din PNL sau din afara lui, însă, nu poate să îi promită că va fi și ales. Acest lucru nu îl pot decide decât membrii PNL care vor participa la Convenția Națională a PNL", a scris Ludovic Orban pe pagina sa de socializare. 


Ulterior, el a declarat la un post de televiziune că postarea sa este rezultatul unor declarații făcute de alți liberali. 


"Se îngrămădeau să îl aplaude pe domnul Cioloș ca și candidat la funcția de premier al PNL înainte de parlamentare și după alegeri au încercat să arunce vina asupra lui Cioloș, iar când a apărut în public discuția despre posibilitatea să se înscrie în PNL, s-au manifestat împotriva acestui demers. Eu chiar cred că, dacă domnul Cioloș ar dori să se înscrie în PNL, este un lucru normal, firesc, locul său este în PNL, pentru că domnul Cioloș își leagă aproape întreaga carieră de PNL", a punctat Orban. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9296 secunde