Nicușor Constantinescu, atac dur la colegii din PSD Constanța: "Niște lași..."

2049
10
Nicușor Constantinescu, atac dur la colegii din PSD Constanța:

Articole de la același autor

Președintele suspendat al PSD Constanța, Nicușor Constantinescu, i-a felicitat pe parlamentarii social democrați de la malul mării care au votat împotriva moțiunii inițiate de liberali. În cadrul unei conferințe de presă, Nicușor Constantinescu a subliniat că adversarii politici nu doresc altceva decât să pună mâna pe putere: "Blaga și Videanu au condus țara, nenorocind-o, au distrus-o, și vor să o conducă prin orice mijloace."

Totodată, Nicușor Constantinescu s-a arătat surprins de atitudinea colegilor de partid, care, în momentul în care a început să fie anchetat, nu au ieșit public să-l apere. "Nu mi-am dat demisia și nici nu mi-o voi da vreodată! Toate deciziile pe care le-am luat până astăzi sunt valabile. De la presă am aflat că președintele Ponta a trimis o adresă prin care sunt suspendat din funcția de membru. Nu m-am născut în genunchi, m-am născut în picioare și în picioare voi rămâne!" a subliniat șeful CJC. Constantinescu și-a acuzat colegii de partid de lașitate, subliniind că nici în cazul lui Radu Mazăre, nu s-au înghesuit să-i ia apărarea. "Chiar dacă mi s-a înfipt cuțitul în spate, voi candida la șefia PSD. Cine are încredere în mine să mi se alăture. Nu am fugit nici cu ștampila și nici cu sediul", a declarat Constantinescu. El a accentuat faptul că a fost mandatat de Radu Ștefan Mazăre să conducă organizația județeană și așa va face și de acum înainte. A mers în județ, unde a stat de vorbă cu primarii și consilierii PSD: "22 de primari nu mai doresc să candideze la alegerile locale. Pe Nicolae Matei, primarul Năvodariului, l-am găsit terorizat de închisoare, nici el nu mai știe dacă va mai candida. A făcut atâtea pentru Năvodari…. La maniera asta de teroare am ajuns! Atât primarii cât și funcționarii îmi spun că nu mai vor să semneze nimic. Toți șefii PSD din județ sunt speriați, înspăimântați, nu vor să mai semneze nimic pentru comunele lor, îmi spun să-i ștergem din evidența partidului!", a mai declarat Constantinescu.

Președintele Consiliului Județean, Nicușor Constantinescu, a făcut apel la primarii PSD din teritoriu să-i fie alături și să adune rândurile deoarece până la alegeri a mai rămas puțin timp.

Tot în cadrul conferinței de presă susținută vineri, Constantinescu a declarat că "binomul DNA-SRI, aripa Coldea, a acționat și împotriva premierului Victor Ponta", instrumentându-i un dosar penal pentru fapte de acum șapte ani: "Justiție televizată, arestări preventive abuzive, denunțuri, se folosesc metode pe care le folosea inchiziția. S-a instituit o teroare fără precedent, oamenii se tem să mai vorbească la telefon de teamă ca dialogul să nu se transforme în dosar penal ".

La finalul conferinței, șeful CJC a adăugat că UNPR și-a propus să pună mâna pe județul Constanța: "Mi s-a propus atât mie, cât și fostului primar, Radu Ștefan Mazăre, să devenim membri UNPR. Am refuzat, dar am constatat că cine este în UNPR nu mai este anchetat".

Referindu-se la ministrul Justiției, Ro-bert Cazanciuc, Nicușor Constantinescu a declarat că toate organizațiile PSD din țară au cerut demiterea lui. Constan-tinescu spune că în câteva săptămâni, acesta își va pierde fotoliul.

Constantinescu vrea să înființeze Partidul Dobrogenilor

Amintim că, ieri, pe adresa redacțiilor a sosit o notă semnată de șeful PSD, Victor Ponta, prin care se comunica faptul că îl suspendă pe Nicușor Constantinescu din calitatea de membru de partid până la întrunirea Biroului Politic Județean. Deși inițial a negat că ar fi interesat de înființarea unei alte formațiuni politice, subliniind că nu e o soluție să faci zeci de partide și partidulețe, după încheierea conferinței de presă a luat în calcul această variantă, afirmând că ar putea înființa Partidul Dobrogenilor, dacă va fi exclus din partid.  

Comentează știrea

Stela
13 iunie 2015
Oportunitate

Acum castiguri pentru toti! Oferta exceptionala de lucru la domiciliu, cu castiguri asigurate prin contract de comision! Va asteptam urgent in aceasta activitate foarte usoara, confortabila si profitabila pentru oricine! Cereti acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

justitiarul
13 iunie 2015
ce ma ?

Mistretule care esti tu mistret ! Voi , adica Psd-ul , sunteti un partid de talhari , termite ! Voi ati rupt tara din 89 incoace ! Asa ca , MUCLES MISTRETULE !!

Mari
13 iunie 2015
un nemernic ....

Nicule, Dumnezeu nu lasa pe nimeni nepedepsit! Acum incepe sa vina nota de plata pentru cat ai furat si ti-ai batut joc de oamenii din judetul asta! Vrei autonomia Dobrogei? Tampitule, cum sa ceri asa ceva, nemernicule! Hotule locul tau e la puscarie alaturi de putinii fideli care ti-au ramas!

Angelik
13 iunie 2015
Satana

Satana, ce ai facut pentru judetul asta? In afara de faptul ca il lasi cu datorii la banci de ZECI de milioane de euro? Drumurile judetene sunt distruse, impadurirea a fost doar pe hartie, sunt primarii cu mult sub limita saraciei! Bilantul mandatelor tale la sefia CJC este ingrozitor asa ca ... du-te dracului!!!!

un cetatean
13 iunie 2015
catre DNA

Sunteti o institutie formidabila care merita tot respectul cetateanului de rand. stiu ca intr-un judet greu cum este constanta este mult de munca dar poate va faceti timp sa va ocupati de ceea ce s-a intamplat in ultimii 10 ani la itm constanta unde cei doi intangibili, becheanu si plesu, au cantat in orchestra mafiota mazare-constantinescu-strutinsky! ar fi bine sa fiti atenti la averile lor imense nejustificate de veniturile "la vedere"!

mihai
13 iunie 2015
Tema pentru DNA

Ocupati-va si de seful Politiei Rutiere Constanta care "l-a albit", se pare, pe Nicusor in celebrul episod al somnului in intersectie si care, ani de zile, s-a facut pres, se pare, pentru mafia de la putere! De exemplu, in primavara aceasta, intr-o seara, fostul edil de la Kogalniceanu a coborat din masina abia tinandu-se pe picioare! Legea nu este egala pentru toti?

europeanu
13 iunie 2015
mistretul e porc betiv

justitiarule,gresesti profund numind un porc betiv mistret.Te rog frumos...In rest e bine...

lapuscarie
13 iunie 2015
Daaa mah

Niste lasi ca n-au avut tupeul sa fure ca tine tot ce se putea fura, vedea-te-as la poarta alba pentru vreo 20 de ani ! Nu ti-e rusine sa mai apari mah dupa tot ce-ai facut, aaa, furat ???

vasile bo.
14 iunie 2015
draga Cuget Liber

De ce nu informezi despre faptul ca fostul primar de la Kogalniceanu, actual consilier PSD, Marian Anton, a fost declarat de catre CNSAS ca fiind informator al Securitatii, nume de cod MITICA IONEL, conform adeverintei nr.2691/06.11.2014 si ca aspirantul la aceeasi functie, consilierul Scupra Ion (Notta) are sechestru pe avere până la concurența sumei de 1.921.246 lei, in dosarul penal 2376/118/2015?

eu
14 iunie 2015
viata la romani

legea e pt noi facuta de niste penali din scursura aia de parlament

Răspuns la: Tema pentru DNA
Adăugat de : mihai, 13 iunie 2015
Ocupati-va si de seful Politiei Rutiere Constanta care "l-a albit", se pare, pe Nicusor in celebrul episod al somnului in intersectie si care, ani...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3722 secunde