Monica Iacob Ridzi cere grațierea

187
1
Monica Iacob Ridzi cere grațierea - monicaiacobridzi-1432829530.jpg

Articole recomandate

Fostul ministru al Tineretului și Sportului, Monica Iacob Ridzi, a postat ieri o nouă scrisoare pe blogul personal, în care afirmă că a solicitat să fie grațiată pentru a-și putea crește și sprijini copiii "în confruntarea cu bolile" pe care aceștia le-au moștenit de la mama lor.

Ea precizează că grațierea este singura cale care i-a mai rămas pentru a lupta pentru sănătatea ei și a copiilor săi, menționând și faptul că "omul politic Monica Iacob Ridzi a murit".

"Motivul pentru care am recurs la această ultimă cale este acela că aș vrea să mai trăiesc, aș vrea să îmi pot crește copiii, să îi sprijin în confruntarea cu bolile pe care le-au moștenit de la mine, dar și cu bolile obișnuite, care în contextul medical pe care îl prezintă, sunt infinit mai grave și mai riscante pentru ei", scrie Monica Iacob Ridzi.

Comentează știrea

catalin
29 mai 2015

Angajare imediata !!!!! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Valabil in toate orasele !!! Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "detalii" la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6243 secunde