Primarul Stelian Gheorghe:

"Modernizarea drumurilor din Topraisar se află în plină desfășurare"

176

Articole de la același autor

Comuna Topraisar este beneficiara unui proiect ce se află în plină desfășurare, cu o investiție de peste șapte milioane de lei, care vizează reabilitarea și modernizarea drumurilor din localitate. Lucrările se vor întinde pe o suprafață de aproximativ 10 km, fiind cuprinse sectoare interioare de drum care au fost afectate după introducerea rețelei de canalizare și gaze. Astfel, constructorul va avea în vedere străzile Mușcatei, Mereni, Trandafirului, Garofiței, Brândușei, Spicului, Școlii, Piersicului, Macului, Dobrogei, Bujorului, Caișilor, Zambilelor, Panseluței, Cretei, Crinului, Stejarului, Plopilor, Narcisei, Scurtă, Grâușorului, Soarelui și Victoriei.

Pe de altă parte, primarul comunei Topraisar, Stelian Gheorghe, a spus că și în satul Potârnichea, care aparține de comuna Topraisar, au loc lucrări importante.

"Modernizarea drumurilor din Topraisar se află în plină desfășurare. Totodată, am finalizat recent o investiție foarte importantă pentru comunitatea de-acolo. Este vorba despre rețeaua de apă deoarece locuitorii din Potârnichea nu au avut până acum apă curentă. Recent a început și branșarea la rețeaua de apă pentru cei 100 de abonați", a mai spus primarul din Topraisar, Stelian Gheorghe.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4715 secunde