Ministrul Viorel Ștefan: Intenționăm promovarea unei noi legi împotriva evaziunii fiscale

191
Ministrul Viorel Ștefan: Intenționăm promovarea unei noi legi împotriva evaziunii fiscale - ministrulviorelstefan-1489598344.jpg

Articole de la același autor

Autoritățile intenționează să promoveze o nouă lege împotriva evaziunii fiscale, a anunțat, ieri, Viorel Ștefan, ministrul Finanțelor Publice, într-o conferință organizată de Reprezentanța Comisiei Europene în România cu ocazia lansării "Raportului economic pentru România 2017".


"Ne propunem o creștere a eficacității Agenției Naționale de Administrare Fiscală în prevenirea și combaterea evaziunii și a riscurilor existente în domeniul securității economice a României, în special în domeniile cu risc fiscal ridicat reliefate de analizele de risc. De asemenea, intenționăm să asigurăm instrumente legislative îmbunătățite în acest domeniu prin promovarea unei noi legi împotriva evaziunii fiscale. Suntem foarte atenți să respectăm toate angajamentele și să implementăm doar măsuri benefice pentru dezvoltarea sustenabilă a societății românești și asigurarea condițiilor propice unui mediu de afaceri sănătos și competitiv", a spus Viorel Ștefan.


El a precizat că România se încadrează în categoria de țări fără dezechilibre macroeconomice.


Fostul șef al Fiscului, Dragoș Doroș, arăta, în luna octombrie a anului trecut, că Agenția Națională de Administrare Fiscală se află în faze avansate pentru modificarea Legii evaziunii fiscale, în așa fel încât legislația din România să permită o mai ușoară investigare a potențialelor infracțiuni.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6879 secunde