Ministrul Tudorel Toader: Proiectul de modificare a Legilor Justiției este finalizat

158
Ministrul Tudorel Toader: Proiectul de modificare a Legilor Justiției este finalizat - tudoreltoader-1501684094.jpg

Articole de la același autor

Proiectul de modificare a Legilor justiției va fi prezentat public pe data de 23 august, a anunțat, ieri, ministrul Justiției, Tudorel Toader. El a adăugat că a finalizat proiectul de lege pentru modificarea Legilor Justiției, în prim plan existând hotărârea pilot pronunțată de CEDO în legătură cu problema sistemică din penitenciare.

Ministrul Justiției a invitat la discuții, marți, 8 august, la ora 10.00, sindicatele angajaților din penitenciare, după ce aceștia au anunțat proteste, nemulțumiți de numărul mare de ore suplimentare.

Ministrul Justiției a prezentat și măsurile pe care le are în vedere pentru rezolvarea problemelor din penitenciare.

"Prioritare sunt modificările legilor Justiției. Am finalizat proiectul de lege pentru modificarea legilor justiției. În prim plan există începând de ieri, alaltăieri hotărârea pilot pronunțată de CEDO în legătură cu problema sistemică din penitenciare. Avem în vedere două categorii de măsuri, astfel cum sunt prevăzute în hotărârea pilot. Măsuri privind situația concretă din penitenciare. Avem cele două penitenciare unde au fost demarate procedurile pentru construirea acestora. Avem măsuri pentru modernizarea penitenciarelor existente, pentru construcția unor pavilioane noi în cadrul penitenciarelor, preluarea unor foste unități militare care nu mai pot fi folosite, dezafectate, care pot fi adaptate și transformate în unități penitenciare", a declarat Tudorel Toader. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4417 secunde