Ministrul Transporturilor susține ideea înființării unui minister al fondurilor europene

436
Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, a declarat, sâmbătă, la Constanța, referitor la ideea înființării unui minister care să gestioneze fondurile europene, că este un susținător al acesteia.

"Acest minister va juca un rol extrem de important, pentru că, până la urmă, asiguri coerența politicilor și coerența folosirii fondurilor între diverse programe. Pentru că nu putem spune că programul de la transporturi nu este complementar celui de la dezvoltare regională, celui de la agricultură sau mediu. Sunt strict legate între ele. Din punctul meu de vedere, este cea mai bună decizie care poate fi luată. Existând un asemenea minister, toate problemele cu care ne confruntăm și care țin de partea de relație directă cu Bruxelles-ul pot fi tratate unitar și să primească soluții în același timp, astfel încât să nu întârziem în meandrele birocratice și de la Bruxelles, și din România, pentru că trebuie să recunoaștem, că le avem și noi", a afirmat ministrul Transporturilor.

Anca Boagiu a mai menționat că orice măsură care poate să aducă plus de valoare activității guvernamentale este binevenită.

Despre persoana care ar putea fi numită la conducerea unui astfel de minister, Anca Boagiu a spus că sunt foarte mulți români care știu să gestioneze o relație diplomatico-tehnică cu Bruxelles, care știu afaceri europene, ținta actualilor guvernanți fiind de a lucra cu profesioniști. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 19 Februarie 2011
Stire din Politică-Administrație : UDTR s-a mutat în casă nouă
Pagina a fost generata in 0.435 secunde