Ministrul Justiției îi dă replica lui Dragnea: Legile Justiției vor fi prezentate pe 23 august

191
Ministrul Justiției îi dă replica lui Dragnea: Legile Justiției vor fi prezentate pe 23 august - toaderpragabuz31806200-1501655917.jpg
Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a scris, pe Facebook, referitor la hotărârea pilot a CEDO cu privire la condițiile din penitenciare, că proiectul de lege privind modificarea Legilor justiției va fi prezentat public pe data de 23 august, fiind propuse modificări de fond, și nu de formă. El a mai spus că intenționează să facă posibile modificări la proiectul de lege privind grațierea unor pedepse.


"CEDO - Hotărârea pilot referitoare la condițiile din penitenciare. Foaia de parcurs, va fi discutată cu liderii sindicatelor din ANP, la sediul Ministerului Justiției, pe data de 8 august 2017, începând cu orele 10.00. Avem în vedere următoarele: stadiul construcției a două noi penitenciare; modernizarea / extinderea penitenciarelor existente; posibilitatea transformării unor foste unități militare, în unități penitenciare", a precizat Tudorel Toader.

În plan legislativ, ministrul Justiției a susținut că intenționează să facă posibile modificări ale proiectului de lege referitor la grațierea unor pedepse.

"Pe plan legislativ, avem în vedere următoarele: finalizarea și adoptarea Statutului funcționarilor din penitenciare; punerea în aplicare a Legii referitoare la recursul compensatoriu; posibile modificări ale proiectului de lege referitor la grațierea unor pedepse; posibilitatea consacrării legislative a măsurii supravegherii electronice", a completat el.

Referitor la Legile justiției, ministrul a spus că "proiectul de lege privind modificarea Legilor justiției, va fi prezentat public, pe data de 23 august 2017, la sediul Ministerului Justiției, începând cu orele 11.00!".

"Sunt propuse modificări de fond și nu de formă!", a conchis Tudorel Toader. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.418 secunde