Medgidia - a fost aprobată lista de priorități pentru locuințele ANL

279
Medgidia - a fost aprobată lista  de priorități pentru locuințele ANL - medgidia-1487957963.jpg

Articole recomandate

Consiliul Local al municipiulu Medgidia s-a întrunit, zilele trecute, în cadrul ședinței ordinare a lunii februarie, fiind aprobate șapte proiecte de hotărâre. 


La primele două puncte, consilierii locali au aprobat bugetul de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, previzionat pe anul 2017 și modificarea organigramei și statului de funcții ale Spitalului Municipal Medgidia.


La punctul 3 a fost aprobat proiectul de hotărâre privind susținerea financiară a Clubului Sportiv Happy Kids 2010 Medgidia pentru organizarea competiției "Cupa Municipiului Medgidia la fotbal de sală, ediția XXX 2017", cu suma de 35.756 lei, sumă ce se asigură pe bază de contract încheiat cu structura sportivă, în condițiile legii. De asemenea, în ședința lunii februarie a fost aprobată lista de priorități pentru repartizarea locuințelor tip ANL în municipiul Medgidia, în anul 2017. Pe aceasta figurează 17 tineri care au avut dosarele complete și au întrunit criteriile necesare intrării în clasamentul de repartizare.


Un alt proiect aprobat a fost cel pentru revocarea H.C.L. nr.30/2016. Propune-rea are ca scop participarea municipiului Medgidia în proiectul Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în județul Constanța cu finanțare nerambursabilă prin POS Mediu.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Ianuarie 2017
Stire din Sănătate : Se caută donatori de sânge, la Medgidia
Pagina a fost generata in 0.7238 secunde