Meci de tenis cu Matei, în noua sală de sport de la Năvodari

507
Meci de tenis cu Matei, în noua sală de sport de la Năvodari - inauguraresaladesport-1310307033.jpg
Implicarea Primăriei Năvodari în activitățile sportive și în dezvoltarea armonioasă a tinerilor a fost dovedită, la sfârșitul săptămânii trecute, prin inaugurarea unei noi săli de sport, situată pe strada Stadionului.

Astfel, administrația locală Năvodari a pus la dispoziție un teren de 3.300 mp, pe care a fost construită o sală de sport de 1.627 mp. Toate dotările necesare bunei funcționări a acestei clădiri au fost asigurate de primărie, iar pentru executarea lucrărilor, echipa administrativă de la Năvodari a depus dosar de finanțare la Compania Națională de Investiții. Dosarul a fost acceptat, sala de sport fiind realizată cu fonduri 100% nerambursabile.

Inaugurarea sălii a avut loc sâmbătă, la ora 10.00, iar evenimentul a fost marcat de o serie de manifestări sportive, precum meciuri demonstrative de handbal, volei, box și karate. Printre personalitățile prezente, s-a numărat și directorul executiv al Direcției de Sport și Tineret a Județului Constanța, Elena Frîncu, fosta vicecampioană mondială tăind panglica împreună cu primarul Nicolae Matei.

"Este un demers al nostru, un efort încununat de succes și nu putem decât să ne declarăm mulțumirea că proiectul a fost acceptat, iar acum el este și finalizat, pentru ca cetățenii să poată beneficia de o sală de sport modernă", a explicat primarul orașului Năvodari.

Sala a fost amplasată pe fostul teren de rugby al orașului, iar suprafața de joc are 40 m lungime și 20 m lățime, terenul fiind prevăzut și cu zone de siguranță. Capacitatea sălii este de 153 locuri, putând fi extinsă la 220 locuri și beneficiază de locuri special amenajate pentru persoanele cu handicap.

v v v

Cu ocazia inaugurării sălii, administrația locală a organizat și "Cupa Năvodari - Tenis de masă 2011", competiție la care toți locuitorii orașului cu vârste peste 16 ani s-au putut înscrie gratuit.

Câștigătorul cupei a avut posibilitatea de a juca un meci de tenis cu primarul orașului Năvodari, Nicolae Matei. În plus, competitorii au primit premii în bani, după cum urmează: Premiul I - 1.000 de lei; Premiul II - 500 de lei; Premiul III - 300 de lei.

Câștigătorii competiției sunt Aurelian Jecu (30 ani), Dorian Negoi (38 ani) și Adrian Chizdaveanu (30 ani). Cei trei au primit, pe lângă premiile în bani, cupe, medalii și diplome de participare.

Cel mai tânăr jucător, Alexandru Matei, în vârstă de 14 ani, a primit o diplomă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 04 Iulie 2011
Stire din Sport : Ce penalty clar n-a dat Tudor!
Pagina a fost generata in 0.2398 secunde