Mazăre: "Nu a fost niciun scandal între mine și premier. Ce să am eu cu omul?"

968
6
Mazăre:

Articole de la același autor

Liderul PSD Constanța, pri-marul Radu Mazăre, a infirmat, ieri, zvonurile potrivit cărora la întâlnirea de la Tulcea de zilele trecute ar fi existat un scandal între el și Victor Ponta. Edilul a spus că la întâlnire au vorbit despre strategia privind alegerile prezidențiale, dar și despre Portul Constanța și premierul i-a promis că îl va ajuta să obțină mai multe acțiuni la Port, dar după alegerile prezidențiale. 


"Nu a fost niciun scandal între mine și premier. Ce să am eu cu omul? Desigur, am vorbit despre acțiuni, dar mi-a spus că discutăm după alegeri. Deci, vă spun, nu a fost niciun scandal, dacă vreți vă dau și scris acest lucru. Nu știu de unde a apărut zvonul asta", a spus primarul Radu Mazăre. Reamintim că, zilele trecute, a apărut un zvon potrivit căruia Radu Mazăre l-ar fi amenințat, la întâlnirea de la Tulcea, pe liderul PSD Victor Ponta că o să aibă "soarta lui Geoană". Contactat telefonic de reporterii "Cuget Liber", liderul PSD, premierul Victor Ponta a infirmat și el o asemenea informație: "Nu, sunt minciuni de presă!". În altă ordine de idei, revenind la strategia privind campania electorală, primarul Radu Mazăre a spus, ieri, că și la Constanța se fac pregătiri însă nu se va ocupa el personal. "La Constanța o să fie pregătiri pentru campania de la pre-zidențiale pentru susținerea lui Victor Ponta. Nu am să mă ocup eu, personal, de campanie. Nu  m-am ocupat niciodată de vreo campanie pentru că nu-mi place și n-am să mă ocup nici acum. Director de campanie la Constanța este vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir. El se va ocupa de tot", a declarat edilul Constanței.


Întrebat dacă va participa la Congresul PSD din luna septembrie, Mazăre a confirmat că o să fie prezent acolo pe 12 septembrie. Totodată, el a adăugat că, până atunci se va organiza la Constanța o conferință județeană pentru a fi puse la punct toate detaliile privind campania electorală ce vizează susținerea lui Victor Ponta la prezidențiale.


Comentează știrea

hehehehehe
27 august 2014
ce freza a la Hitler

si-a lasta primarele.... Ghetou a construit, dictatura (in Cta) a instituit-o... uniforma nazista -cu zvastica- si-a pus-o in public... Hitler redivivus!

zoro
27 august 2014
secretomanie

Despre proiectul imobiliar secret din Tabacarie, nu spune si nu scrie nimeni nimic ? Rog Cugetul sa manifeste transparenta si impartialitate si sa investigheze acest subiect controversat. Sunt publicatii locale care au scris despre el, pe aici e liniste totala. Sper sa nu fiti partasi la acest plan prin lispa de mediere a lui. Multumesc.

europeanu
27 august 2014
secretomanie

nici de porcul betiv care se plimba linistit prin ny nu mai spune cugetul nimic. Mai ales ca hotul de mazare a dat un interviu despre asta in care si-a etalat intregul analfabetism. Nu ca nu am sti despre ce e vorba dar e interesant sa vada toata lumea cine sunt hotii care ne conduc.

sorin
27 august 2014
proiect

Da, acest proiect exista. Iar Muget Liber stie despre el in amanunt. Da cum dracu sa scrie ceva cand unii dintre gushatzii lui bosanceanu vor fi direct beneficiari. Dupa alegeri veti afla si amanuntele. Adica prostimea, ca baietzii destepti stiu deja..........

admirator
27 august 2014
parca ii lipseste ceva:

o mustata si o Eva Braun (fara casnicie, normal, nici Hitler nu agrea cassatoria...)Una singura...

OOsuDdRHUE
29 septembrie 2014
PeKBuOpObHp

BPilhq jmidfvnqyoqq, [url=http://slqbodqxplnx.com/]slqbodqxplnx[/url], [link=http://jwzqugqyjwjc.com/]jwzqugqyjwjc[/link], http://adqpqtgqnhno.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4081 secunde