Marian Oprișan, cerere către președintele Iohannis

125
Marian Oprișan, cerere către președintele Iohannis - marianoprian-1502096666.jpg

Articole de la același autor

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, i-a cerut președintelui Klaus Iohannis, prezent pe esplanada Mausoleului de la Mărășești, să reunească toți factorii decidenți în vederea elaborării unei strategii de dezvoltare durabilă a României pentru următorii 25 de ani.

"Domnule președinte, chemați și invitați partidele politice ale poporului român, chemați toate instituțiile statului, chemați toți șefii instituțiilor statului, puneți-ne la aceeași masă și împreună să stabilim o strategie de dezvoltare durabilă pentru următorii 25 de ani, să facem în așa fel încât toată lumea să respecte acest lucru pe viitor și la finalul acestei strategii să avem o Românie mare, o România mai liberă, mai democratică și mai prosperă pentru cetățenii săi", a spus Oprișan, cu ocazia ceremoniei de comemorare a Centenarului bătăliei de la Mărășești.

El a subliniat totodată că moștenirea cea mai de preț lăsată de eroii de la Mărăști și Mărășești o reprezintă România liberă.

"Recunoștința nu se cântărește, nu se măsoară și nu se împrumută. Este în fiecare dintre noi. Recunoștința față de jertfa înaintașilor se sădește și se păstrează în suflet și se manifestă cu emoție și intensitate în astfel de momente", a spus el, citat de Agerpres.

În cadrul ceremoniei, Iohannis și Oprișan au lansat împreună misiunea filatelică "Pe aici nu se trece". De asemenea, au vizitat interiorul Mausoleului de la Mărășești.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.8278 secunde