Marian Iordache: Am așteptat mulți ani ca această zi să sosească

126
1
Marian Iordache: Am așteptat mulți ani ca această zi să sosească - amasteptatmultiani-1439468405.jpg

Articole de la același autor

Depozitul de deșeuri de la Medgidia a fost închis în mod oficial astăzi, în urma încheierii lucrărilor la programul "Închiderea depozitelor de deșeuri urbane neconforme – Hârșova, Cernavodă, Medgidia, Murfatlar, Techirghiol". Acesta face parte din proiectul "Sistem de management integrat al deșeurilor în județul Constanța" derulat de Consiliul Județean Constanța. 

Primarul Marian Iordache și viceprimarul Luminița Vlădescu au fost prezenți astăzi alături de delegați ai Consiliului Județean Constanța la vizita în teren pe care au efectuat-o la depozitul de la Medgidia.

"Mulți ani am așteptat ca această zi să sosească! Ne bucurăm că împreună cu Consiliul Județean am reușit să închidem acest depozit care crea un disconfort extraordinar cetățenilor care locuiesc în zonă și chiar trecătorilor, ținând cont de faptul că la nici 500 de metri se află un liceu. Din păcate însă, unii cetățeni continuă să depoziteze deșeuri la marginea terenului, o acțiune reprobabilă, pe care o monitorizăm, iar cei care se vor dovedi vinovați, vor fi acționați în instanță. Mai presus de orice este însă realizarea faptului că la finalul lucrărilor terenul va fi transformat într-o zonă verde, un deal gazonat care va șterge poate din amintirea cetățenilor ceea ce a fost odată groapa de gunoi a Medgidiei" a declarat primarul Marian Iordache.

Comentează știrea

adi
14 august 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate .Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1867 secunde