Mangalia va avea noi indicatoare de acces în oraș

125

Articole de la același autor

Consilierii locali din Mangalia au aprobat, în cadrul ultimei ședințe extraordinare, mai multe hotărâri de interes local cu caracter administrativ. Unul dintre proiectele de hotărâre adoptate de consilieri se referă la înființarea unor semnale de acces în municipiul Mangalia și amenajările aferente. Conform proiectului de hotărâre, la intrarea în oraș dinspre Constanța, va fi amplasat câte un semnal de acces în localitate, pe fiecare parte a carosabilului, în direcția de intrare, respectiv de ieșire din municipiu, obținându-se totodată, din punct de vedere arhitectural, un aspect plăcut al zonelor unde vor fi amplasate acestea.

Totodată, racordurile la utilități se vor asigura prin branșare la rețelele stradale în condiții specificate de către furnizori în avize.

"Municipiul Mangalia este cea mai veche așezare din țară, cu un patrimoniu istoric important, de aceea am ales ca pe fațadele indicatoarelor să avem o imagine reprezentativă pentru orașul nostru. De asemenea, Mangalia este un nume important în turismul balnear, fiind o destinație de vacanță ce atrage, pe litoralul Mării Negre, turiști români și străini, care sperăm să fie încântați de noile achiziții, când ne vor vizita orașul", a declarat primarul Cristian Radu referitor la acest proiect.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3498 secunde