"Mandatul meu se termină pe 21 decembrie, ora 24.00"

2178

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a declarat, astăzi, înaintea plecării la Consiliul European, că mandatul său se termină pe 21 decembrie, ora 24,00 și nu poate, constituțional, să rămână în funcție "nici măcar o oră", nedorindu-și o asemenea situație, așa cum s-a susținut public în ultima perioadă.
"Deși suntem cu doi candidați în fruntea sondajelor, care niciunul nu e bun pentru președinția României, eu nu pot rămâne nicio zi după terminarea mandatului prezidențial", a susținut Băsescu și a cerut ca "acest subiect să nu mai fie unul de dezbatere, pentru că nu are fond problema". 
"Vă rog, plecați de la premisa că nu pot, constituțional, să rămân nicio măcar o oră după data de 21 , ora 24.00, pentru că ar fi exercitatea ilegală de mandat de președinte, și în niciun caz nu voi abandona principul din cei zece ani de mandat, de a apăra Constituția. Rog să nu se mai speculeze pe tema cât rămâne Băsescu după data de 21. Îi liniștesc pe toți, nu rămân niciun minut", a afirmat Traian Băsescu, citat de Mediafax. 
El a mai spus că își dorește să își exercite mandatul până în ultima zi, cu toate prerogativele sale, dar în niciun caz nu își dorește să prelungească mandatul "nici măcar cu o zi".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 16 Octombrie 2014
Stire din Politică-Administrație : "Băsescu are boala puterii"
Pagina a fost generata in 1.9009 secunde