Magistrații au decis că PRU Constanța poate participa la alegerile pentru CJC

226
Magistrații au decis că PRU Constanța poate participa la alegerile pentru CJC - magistratiiaudeciscapru-1462382796.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Partidului România Unită, filiala Constanța, pot răsufla ușurați după ce instanța de judecată le-a dat câștig de cauză în ceea ce privește listele electorale privind participarea la alegerile pentru Consiliul Județean Constanța. 


Concret, demersul în instanță al conducerii PRU Constanța a permis participarea în alegerile locale pentru obținerea mandatelor de consilieri județeni.


Zilele trecute, pe rolul Tribunalului Constanța s-a aflat dosarul nr. 2904/118/2016 în care reprezentanții PRU Constanța au contestat hotărârea Biroului Electoral Județean (BEJ) Constanța prin care li se respinsese lista cu candidaturi depusă de PRU pentru Consiliul Județean Constanța. În urma deliberărilor, magistrații Tribunalului Constanța au admis contestația și au anulat hotărârea nr.13/27.04.2016 a Biroului Electoral de Circumscripție nr.14 Constanța. Drept urmare, s-a admis propunerea de candidatură pentru Consiliul Județean Constanța, formulată de Partidul România Unită - Comitetul Județean Constanța, înregistrată sub nr.37/26.04.2016. Ulterior, decizia a fost atacată cu apel, însă judecătorii de la Curtea de Apel Constanța l-au respins, motiv pentru care PRU Constanța participă la alegerile din 5 iunie cu liste proprii de candidați pentru Consiliul Jude-țean Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6207 secunde