Madagascarul din Constanța!

573
3
Madagascarul din Constanța! - ploaie-1337425749.jpg
"La prima ploaie mai sănătoasă, municipiul Constanța se află sub ape. Indiferența administrației Mazăre-Constantinescu distruge, încet și sigur, orașul nostru. Așa cum în fiecare iarnă, la prima ninsoare, orașul este complet blocat iar Mazăre este plecat în țările calde, iată că și acum, la prima ploaie, orașul este inundat iar Mazăre este incapabil de reacție pentru că este mahmur", a declarat Claudiu Palaz, candidat pentru Primăria Constanța, după ce orașul s-a transformat într-o imensă baltă.
"În fața încă a unei dovezi clare a unui primar iresponsabil și a unei administrații indiferente la dezastrul constănțenilor, i-am solicitat prefectului apolitic să convoace rapid Comandamentul pentru situații de urgență pentru a evalua stiuația din municipiul Constanța. M-am pus la dispoziție cu întreaga mea experiență pentru a asigura o bună gestionare a situației. La ora la care orașul este inundat, probabil că Mazăre încă nu s-a trezit din somn pentru că a fost, ca de obicei, în club. Și iată cum, în 12 ani de mandat, Mazăre a reușit să facă din Constanța un Madagscar mai mic, cu bulevarde scăldate de ape și case inundate. Constănțenii au o singură șansă. Să vină la vot pe 10 iunie pentru ca astfel de situații să nu se mai întâmple niciodată", a concluzionat Claudiu Palaz. 




Comentează știrea

Lucian
19 mai 2012
incredibil

bai, tu esti chiar nesimtit. ridicolul tau nu se opreste nici macar la limita lui superioara. politica, politica, dar chiar ne sfidezi cu astfel de lucruri la nici 10 minute dupa ce a stat ploaia. daca vrei, iti mai dau eu subiecte : tantarii : de cand e mazare cu constantinescu ma ciupesc mai rau, sigur sunt intelesi; vantul, de prin aceleasi vremuri bate cu putere si nesimtiti astia care conduc constanta nu au instalat paravane care sa fereasca orasul; plaja, s-a micsorat. tot javrele psd-iste cred ca au furat nisipul si l-au dus acasa la ei si la acolitii lor. revin

inundat in masina
19 mai 2012
..... domnule mazare!!!

calatorind el asa mult si vazand cum e pe alte meleaguri, mazare vrea sa concuram cu venetia si de asta a lasat orasul sa se inunde, dar voi fraierilor nu va prindeti si faceti scandal! ma gandesc serios sa-i trimit nota de plata pentru masina inundata pe bulevard!

Sida lu` Eba
19 mai 2012
Mai " e " DobiBoci!!!

Ia,uite cum rasar dupa ploaie Dobibocii=adepti bishnitzar de TroCoceni!!!! "A last orasul sa se inunde"!!-poate ne spuneti si cum a procedat??:a inchis robinetii le deversae, s-a pus dea curmezisul sa nu intre apa in canalizare.... Nici de plans ,nici de ras nu sunteti-mai dobiboci!!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4848 secunde