Ludovic Orban va candida la șefia PNL

196
2
Ludovic Orban va candida la șefia PNL - ludovicorban-1487001271.jpg
Ludovic Orban și-a anunțat, ieri, candidatura la funcția de președinte al Partidului Național Liberal (PNL).


"Am așteptat această reuniune a Biroului Politic al PNL, care dă startul alegerilor interne în partid, pentru a-mi anunța candidatura fermă la funcția de președinte al PNL. (...) Mi-am depus candidatura la funcția de președinte al PNL pentru a oferi partidului din care fac parte caracter și identitate, forță și credibilitate. Ca președinte al PNL, vreau să fiu garantul unității, coeziunii interne a PNL, iar obiectivul meu principal este să transform în bine PNL, astfel încât să putem să câștigăm toate competițiile electorale împotriva PSD", a spus Orban, la Parlament, unde se desfășoară Biroul Politic Național al liberalilor.


El a afirmat că își dorește ca PNL să devină "forța politică dominantă în societatea românească".


"Din punctul meu de vedere nu operez nicio discriminare între membrii PNL. Nu fac parte din nicio cooperativă, din nicio facțiune, din nicio gașcă, din niciun grup. Eu fac parte dintr-o echipă, iar echipa mea este întregul PNL", a adăugat Orban.


În opinia sa, între PNL și președintele Klaus Iohannis va trebui să existe un "parteneriat onest, transparent, cinstit, care să ajute România să meargă înainte".


Comentează știrea

MIHAI
14 februarie 2017
DL ORBAN CREA SA CANDIDEZE

Scurtă si interesantă declaratie . Din oferta dlui Orban facuta partidului rezulta ceea ce stiam si noi , ca PNL nu are caracter , identitate , forta si credibilitate . Mai vrea sa fie garantul coeziunii interne si , in sfarsit , vrea ca PNL sa fie forta politica dominanta .Orice politica mare sau mica , indiferent de culoare , incepe cu promisiuni . Problema este cum se vor realiza promisiunile . Din declaratiile de mai sus nu rezulta cum va proceda , Poate ca ar fi fost bine si in avantajul său daca ar fi spus raspicat ca va reface PNL din temelii si ca va pastra doar firma . In prezent PNL nu mai reprezinta forta liberala de care are nevoie Romania . Trecand prin USL , avand inca o serie de lideri proveniti din alte partide , o doctrina si ideologie rupte de realitatea romaneasca si in absenta unei clase de mijloc consolidate , PNL nu va reusi mare lucru . Dorinta exprimata ca PNL si presedintele Iohannis sa ajute Romania sa mearga inainte , nu spune nimic deosebit . Si pana acum Romania a mers inainte , dar implticindu-se si pe drumuri proaste . Pentru a merge inainte Romania are nevoie de autostrazi politice , nu de cărări si ulițe care nu duc nicaieri . Daca dl Orban nu va declara public si hotarat ca organizatiile PNL locale au sprijinit intotdeauna PSD , ca este ințesat de traseisti , oportunisti si incompetenti , si ca PNL nu mai exista doctrinar de cand a intrat in USL , precum si faptul ca personal a participat si sustinut direct sau tacit aceste situatii , nu va fi credibil . Are dl Orban curajul sa prezinte la viitorul Congres PNL aceste aspecte ?.Daca nu , dl Orban va ramane o figura anodina de frizer cu mandolina.

Murphy
14 februarie 2017
Cineeee....

Cineeee vrea sa fie presedintele PNL ?......Iohannisssss ! Pardon, Orbannnnn !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6889 secunde