Ludovic Orban: "PNL e împotriva aberațiilor fiscale anunțate de Guvern"

170
Ludovic Orban:

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, trage un semnal de alarmă și susține că măsurile fiscale introduse în programul de guvernare pe furiș, de la o zi la alta, riscă să pună în pericol dezvoltarea afacerilor în România, iar liberalii sunt categoric împotriva acestor aberații fiscale.

"În disperare, văzând că nu reușesc să colecteze banii la care se așteptau, cei de la PSD au introdus în programul de guvernare 11 modificări, care toate sunt de natură fiscal bugetară și care toate generează noi obligații, fie pentru firme, fie pentru cetățeni. Ca o trecere scurtă în revistă, amintesc impozitul pe cifra de afaceri, taxa de solidaritate, impozitul pe gospodărie, numit altfel acum în programul de guvernare, îi spune impozit pentru persoane fizice pentru venitul global, introducerea contului special pentru plata TVA, majorarea taxelor pe cifra de afaceri pentru operatorii din energie și telecomunicații, creșterea artificială a salariului minim la 2.000 de lei", a spus Ludovic Orban.

Liderul liberal s-a referit și la impozitul pe cifra de afaceri, susținând că rămâne ca o amenințare pentru oamenii de afaceri.

Orban a mai menționat că PNL e împotriva măsurilor fiscale anunțate în ultima perioadă și le-a caracterizat drept "aberații fiscale" care riscă să pună în pericol dezvoltarea economiei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6328 secunde