Ludovic Orban, despre problemele din PNL: "Au fost impuși în județe oameni de la centru"

169
Ludovic Orban, despre problemele din PNL:
Ludovic Orban a afirmat, sâmbătă seara, într-o emisiune televizată, că una dintre cauzele majore care au dus la eșecul electoral din 2016 al PNL a fost "absența democrației interne și lipsa de respect față de membrii partidului" care a dus la demobilizarea militanților liberali, informează News.ro. 


Orban a vorbit și despre lipsa de lideri din partid. Invitat să enumere principalele probleme cu care PNL s-a confruntat în ultimii ani și pe care își propune să le rezolve în eventualitatea în care va fi ales președinte al partidului, Ludovic Orban a invocat problema leadershipului, cea a identității doctrinare și "absența democrației interne, lipsa de respect față de membrii PNL, față de Statut și față de instituțiile din partid". 


Referitor la aceasta din urmă, Orban a arătat că au fost impuși filialelor județene oameni de la centru fie în posturi de conducere, fie pe listele cu candidați. "Să ai memorii depuse din mai multe județe, memorii semnate de aproape toți primarii din județele rexpective, în care îți solicită să nu pui candidați de la centru pe care nu-i cunoaște nimeni, îți solicită să lași filiala județeană să alcătuiască lista, așa cum este normal... Acum chiar să nu asculți nici primarii partidului?", a spus Orban.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.8183 secunde