Ludovic Orban despre pensiile militarilor: Este o bâlbâială inimaginabilă

220
Ludovic Orban despre pensiile militarilor: Este o bâlbâială inimaginabilă - ludovicorbanpnl8-1501596912.jpg

Articole de la același autor

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, ieri, că Guvernul demonstrează o "bâlbâială inimaginabilă" în cazul pensiilor militarilor, prim-vicepreședintele liberalilor Ilie Bolojan adăugând că PSD a "mințit prin omisiune".

"Este o bâlbâială inimaginabilă pentru un Guvern într-o țară europeană. Totul se face prin hei rup, prin improvizație. Nu există niciun plan. În conformitate cu declarațiile Ministerului Muncii, nu s-a avut în vedere impactul pe care îl are legea salarizării asupra pensiilor speciale, ceea ce mie îmi arată că acest Guvern nu mai trebuie să reglementeze, acest Guvern trebuie să plece acasă cât mai repede pentru că nu face altceva decât să creeze o criză gravă fără precedent în niște domenii în care înainte de instalarea Guvernului era liniște și toate lucrurile funcționau bine", a declarat Orban, la Parlament, întrebat cu privire la pensiile militarilor.

La rândul său, Ilie Bolojan a arătat că PSD a "mințit prin omisiune" în cazul pensiilor speciale.

"PSD, în toată campania electorală, nu a vorbit deloc despre faptul că va interveni asupra pensiilor speciale, că le va plafona sau că le va scădea. Se confirmă în aceste zile încă o dată că PSD a mințit în campania electorală cel puțin prin omisiune în acest caz electoratul, făcând vorbire exclusiv de majorările de pensii pe care le vor aplica atunci când vor veni la guvernare", a spus Bolojan.

El a subliniat că PNL respinge adoptarea de ordonanțe de urgență în cazul pensiilor speciale. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4907 secunde