Locuitorii din Hârșova mai bine informați cu ajutorul tabelelor de afișaj

274
3
Locuitorii din Hârșova mai bine informați cu ajutorul tabelelor de afișaj - tudornadrag-1370460333.jpg

Articole de la același autor

Cetățenii din orașul Hârșova se pot mândri de acum încolo că sunt foarte bine documentați după ce, în oraș au fost montate tabele de afișaj de unde pot afla diverse informații importante. 

Deoarece proiectul a ajuns la final, reprezentanții administrației publice locale ai orașului Hârșova organizează, astăzi, de la ora 11.00, în sala de festivități a primăriei o conferință ocazionată de finalizarea proiectului "Achiziționarea de echipamente de informare și comunicare pentru accesul larg al cetățenilor la informații de interes public (tabele de afișaj) în orașul Hârșova".

Proiectul a fost implementat prin Programul Operațional regional 2007-2013, axa prioritară 1 "sprijinirea dezvoltării durabile a orașelor - poli urbani de creștere", domeniul major de intervenție 1.1. "planuri integrate de dezvoltare urbană", sub-domeniul: centre urbane.

"Prin achiziționarea de echipamente de informare și comunicare pentru accesul cetățenilor la informații de interes public am avut în vedere crearea unui serviciu de informare care să includă toate acțiunile și activitățile de utilitate publică și de interes economic și social desfășurate în Hârșova. De asemenea, acestea ne vor ajuta să promovăm legislația în rândul cetățenilor. Un alt obiectiv vizează stabilirea unor strategii de colaborare cu departamentele din cadrul primăriei, în scopul soluționării în termen a tuturor solicitărilor de informații adresate instituției. Totodată, un alt obiectiv al proiectului are în vedere colaborarea cu partenerii din societatea civilă pentru stimularea utilizării și monitorizării aplicării legislației în domeniul accesului la informații de interes public și identificarea de bune practici în scopul implementării acestora", a declarat primarul orașului Hârșova, Tudor Nădrag.

El a mai explicat că sistemul de informare și comunicare pentru accesul cetățenilor la informații de interes public este constituit din trei panouri stradale led screen.

Locațiile unde s-au instalat panourile cu afișaj electronic sunt: în zona centrală – Piața Publică, zona parcului de pe strada Vadului (intersecția cu strada Romană) și zona Biserica Mare (intersecția străzii Venus cu strada Independenței). Proiectul a fost finanțat din fonduri europene și de la bugetul local.

Comentează știrea

un cetatean
6 iunie 2013
Prostie

Unde a-ți mai văzut voi așa ceva. Este o prostie pe bani mulți de care nu are nimeni nevoie. Cred că amărâtul de Nădrag cel mic are probleme cu capul

MARIA
6 iunie 2013
HARSOVEANUL SAU....CHELUL CU TICHIE

...am fost la matusa mea si am vazut...minunatele panouri. Nici la Bucuresti nu gasesti asa ceva. Pe langa ele roiesc firme de paza ca tiganii arunca cu pietre...cheltuieli nepotrivite. Harsova ar trebui data exemplul la exemplul negativ cu astea...Aaaaa! si inca ceva...am vrut sa vad cu ce sunt informati cetatenii orasului...am stat o seara intrega in balcon sa vad...primarul si popii la fel de fel de abureli...si se anunta ca este finala cupei campionilor europeni...scrie asa mare: In atentia cetatenilor orasului: in aceasta seara la ora 21,30 se joaca finala cupei....Doamne, ce mare este Gradina Ta!...

un curios
6 iunie 2013
rușine

Cine stă să scrie cine stă să le pună pe calculator cine le alege cine le judecă cine le citește ziua în amiaza mare lumea are altă treabă. Cum ajung unii ciudați să conducă pe banii noștri și să facă numai prostii.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Razie a jandarmilor la Hârșova
Pagina a fost generata in 1.3747 secunde