Locuitorii Constanței, invitați la dezbaterea privind câinii fără stăpân

191
1
Locuitorii Constanței, invitați  la dezbaterea privind câinii fără stăpân - primariadezbaterecainifarastapan-1455210530.jpg

Articole de la același autor

Viceprimarul munici-piului Constanța cu atribuții de primar, Decebal Făgădău, organizează, astăzi, de la ora 11.00, la Sala "Remus Opreanu" a Consiliului Județean Constanța, o dezbatere publică. Tema întrevederii este legată de gestionarea câinilor fără stăpân.

La întâlnire pot participa toți iubitorii de animale, inclusiv ONG-urile și voluntarii pentru a pune la punct organizarea și funcționarea serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din municipiul Constanța prin gestiune directă. Acest serviciu public va fi coordonat și controlat direct de cei din administrația publică locală. Proiectul este afișat și pe site-ul Primăriei Constanța și poate fi consultat de toți cei interesați și chiar aduce propuneri în cadrul dezbaterii de astăzi.

"Am primit solicitări ca acest proiect să parcurgă etapa de transparență decizională. Am postat pe site regulamentul și conținutul hotărârii, pentru a-l dezbate cu asociațiile de profil, cu voluntarii și cu iubitorii de animale. Nu ne dorim să mai avem o relație cu un terț pentru a gestiona această problemă importantă a orașului nostru. Ne dorim să o avem în interiorul aparatului administrativ și să o gestionăm împreună cu voluntarii și cu ONG-urile. După ce Consiliul Local va parcurge această procedură de transparență decizională și va aproba înființarea serviciului propriu de gestionare a câinilor comunitari, ne vom apuca de treabă, vom renova spațiile existente. Vrem să civilizăm această activitate, nu să vorbim despre ea de pe poziții divergente", a spus Decebal Făgădău.

Reamintim că, până la începutul lunii februarie, de acest serviciu s-a ocupat firma de ecarisaj "Puppy Vet", însă Primăria Constanța nu a mai dorit să prelungească contractul cu această societate. 

Comentează știrea

petrica
12 februarie 2016
sau terminat

sau terminat toate problemele constantei si a ramas nerezolvata problema cainilor , de co tov. primar neales nu invitati constantenii la o discutie pe tema ciorilor din cartierul ferentari de constanta?cartier care la inceput mazare si il continui tu fara consimtamintul locuitorilor un abuz de care sper sa isi aminteasca lumea la vot

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6008 secunde