Liviu Dragnea: "Guvernarea, un tren politic pentru tehnocrați"

249
1

Articole de la același autor

Guvernarea a reprezentat doar un tren politic pentru tehnocrați, în care se urcă acum cu toții, a afirmat președintele PSD, Liviu Dragnea, în contextul în care membri ai Executivului au anunțat, recent, că vor candida la alegerile parlamentare din partea unor partide.

"Unul câte unul, miniștrii Guvernului Cioloș părăsesc guvernarea și se pregătesc să intre ba în PNL, ba în USR. Cioloș însuși și-a anunțat aseară o platformă civilă, cusută cu ață galbenă de la PNL și cu acul președintelui Iohannis. Acești oameni au fost instalați la Palatul Victoria pentru că s-au pretins independenți, fără legătură cu partidele politice. Dar, după cum se vede, tehnocrații au mințit. Guvernarea a fost pentru ei un tren politic, în care se urcă acum cu toții. Nu le-a păsat de economie, nu le-a păsat de oameni, nu le-a păsat de țară. I-a preocupat doar cariera lor politică și aranjamentul cu Iohannis", a scris Dragnea pe Facebook. 

Comentează știrea

MIHAI
17 octombrie 2016
ATITUDINE NEDEMNA

Acest Dragnea , condamnat penal , este mincinos , ipocrit , tendentios , impertinent si pe desasupra lipsit de minima demnitate pe care trebuie ( inca ) sa o aiba in calitate de lider de partid . El atribuie altora mizeriile facute de el si partidul lui . Actualii tehnocrati nu au voie sa se suie in trenul politicii , toate locurile fiind ocupate de catre cei care cred ca sunt de neinlocuit . Ce sa faca un guvern intr-un an de zile , fara sprijin politic , ajuns sa guverneze siliti de gravele imprejurari si consecinte ale incendiului de la Club . Ba dimpotriva , tragicul eveniment si numirea acestui guvern i-a salvat pe banditi de furia populara si au avut un ragaz de un an in care sa demonstreze ca ei nu se vor schimba niciodata . Dragnea nu e prost . El calomniaza cu sarg stiind ca pana la urma , calomniile lui vor avea efect asupra elecoratului primitiv pe care-l pastoreste . Cetateanul cinstit a avut ocazia , sa se convinga de faptul ca se poate guverna si fara ticalosii care au pradat tara .Sa sperram ca intrarea membrilor actualului guvern in politica , aduce un suflu nou . Recent , la B1 a participat la o discutie si actorul Zamfirescu . A fost magistral . A dat o lectie de civism celor doua cutre de langa el pe care n-o vor uita . Noi speram ca specimenele de natura celor ca Dragnea , sa dispara cat mai curand , dar constatam ca PSD cu uneltele din ALDE au pornit o ofensiva nedemna impotriva DNA care nu va rezolva nici in zece ani dosarele care vizeaza guvernarea lui Tariceanu si a celor care l-au urmat ..

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9911 secunde