Liviu Dragnea, despre legea salarizării: "Sunt toate șansele ca până pe 1 iulie să fie adoptată"

233
1
Liviu Dragnea, despre legea salarizării:

Articole de la același autor

Președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a declarat, ieri, că legea salarizării unitare va fi finalizată și aprobată și că nu vede de ce nu ar fi adoptată până la 1 iulie.

"Legea salarizării va fi finalizată și va fi aprobată. Este o lege care va pune ordine în sistem și prin care se măresc salariile. Sunt unii care vor să li se mărească și mai mult. Sau sunt unii care spun, nu neapărat îi condamn, mi-ai mărit mie, dar de ce i-ai mărit lu’ ăla mai mult decât mie? Nu e o lege ușoară, dar va fi dusă la capăt, cu discuții, se continuă discuțiile, se analizează toate amendamentele, dar în final se va adopta. Eu, așa cum am convenit, doresc ca până pe 1 iulie să fie adoptată legea. Și sunt toate șansele. Adică nu văd de ce nu s-ar adopta", a spus Dragnea.

Comisia juridică din Senat a dat, ieri, aviz favorabil cu amendamente proiectului legii salarizării personalului plătit din fonduri publice. 

Comentează știrea

mai infractorule
16 mai 2017
mai umblii mult cu cioara vopsita?

vrei tu sa ,,adormi,,poporul,dar suntem cu ochii pe tine!asteptam urmatoarea greseala!pomeni sa faci din buzunarul propriu,te mai caci pe tine ca tii legea,,la dospit,,sa vedem ce coaie ai sa faci rost de miliardele necesare pomenilor!amanetatiRomania pentru urmatorii 100 de ani!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5875 secunde