Liviu Dragnea ar fi interesat de funcția de premier

172
3
Liviu Dragnea ar fi interesat de funcția de premier - liviudragnea3-1443807586.jpg

Articole de la același autor

Președintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat că obiectivul său este câștigarea alegerilor locale și parlamentare de PSD, însă, nu a exclus ca, după scrutinul din 2016, să fie interesat și de funcția de premier.


"Obiectivul meu pentru anul 2016 este pregătirea partidului pentru cele două scrutine importante, adică alegerile locale și alegerile parla-mentare", a declarat, la un post de televiziune, Liviu Dragnea, întrebat dacă odată ce va ajunge președintele PSD va viza și funcția de premier.


La insistențele moderatorului privind interesul său pentru ocu-parea funcției de premier, din 2016 încolo, Dragnea a spus: "Nu știu, să ajungem acolo. Nu o să spun că mă interesează, nici nu o să spun că nu mă interesează. Calculul meu este PSD".


Dragnea a mai afirmat că un astfel de calcul ar fi o abordare gre-șită, adăugând că important este ca PSD să câștige alegerile locale și parlamentare din anul 2016.


"Cred că ar fi o abordare greșită să îmi fac eu calcule pentru 2017 sau 2018. Cel mai important este ca la finalul anului viitor să fim par-tidul câștigător al alegerilor, după care se pot face foarte multe calcule. Până atunci, niciun calcul", a mai comentat președintele interimar al PSD și unic candidat la șefia partidului.


Comentează știrea

nicoleta
3 octombrie 2015
oferta

Oportunitatea numarul unu! Ascensiunea noastra fenomenala i-a convins pe toti ca suntem cei mai seriosi! Tu ai un vis fierbinte ? Iti doresti success si properitate ? Vino in cea mai dinamica echipa si incepe sa castigi bani ! Aici ai instruire gratuita de cea mai buna calitate si sustinere pas cu pas , chiar daca nu ai nici un fel de experienta ! Cere acum detalii mai multe la adresa de email : [email protected]

Liviu
3 octombrie 2015
Dana

De frica dna nu mai candideaza nimeni

liviu
4 octombrie 2015
predoi- uuuu uuuuu uuuu

Ba da nenorocitul.asta mai.are curaj sa.vorbeasca? Da nu-i este rusine¿ Dupa ce ca a facut parte din plutonul de executie a lui TBasinosu cel mai corupt guvern din istoria rom spune ca: "rom nu intra in shenghen din cauza lui ponta ca are cel mai corupt guvern" O spune un nenorocit care a semnat toate taierile salariale si pensiile romanilor ,el nenorocitul care era min de justitie! e

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : PSD Constanța  va merge pe mâna lui Dragnea
Pagina a fost generata in 0.3742 secunde