Liberalul Ludovic Orban și-a început campania la Constanța

356
1
Liberalul Ludovic Orban și-a început campania la Constanța - orban-1489591856.jpg

Articole de la același autor

Liberalul Ludovic Orban se află astăzi la Constanța, unde a avut o întâlnire cu colegii de partid. El le-a explicat planurile de viitor în contextul în care și-a anunțat deja candidatura la președinția partidului.


În aceste momente susține o conferință de presă, iar alături de el se află fostul deputat, președintele PNL Constanța Gheorghe Dragomir.


"Știu că nu este o decizie ușoară intenția de a candida, dar sunt dispus să-mi asum responsabilitatea. La acest moment, merg în filialele din țară pentru a asculta nemulțumirile colegilor mei. Totodată, doresc să-mi formez o echipă de campanie inclusiv cu oameni de la filialele din țară, nu numai de la București", a declarat Ludovic Orban.


El a mai precizat că, de la ora 18.00 are o întâlnire cu primarii din Constanța.






Comentează știrea

MIHAI
20 martie 2017
VIZITA LA CONSTANTA

Dl Orban are sansa sa preia conducerea partidului , dar nu va fi in stare sa-l reformeze . Venind la Constanta a facut deja greseala sa se pozeze alaturi de dl Dragomir , unul din numerosii autori ai dezastrului liberal pe plan local si national . Era mai bine daca se poza alaturi de dl Chitac , proaspat liberal si la inceput de cariera politica , dar acesta era absent avand treaba la A3 . Pentru ca PNL sa se reformeze , are nevoie sa fie condus cel putin de un Napoleon si un Taleyrand . Reforma PNL nu se poate face cu oamenii care l-au adus in pragul falimentului . Dl Orban poate face doar inceputul unei reforme , cu conditia sa -si asigure colaborarea cu oameni capabili si fara legatura cu gravele greseli comise de PNL . Pentru inceput , daca dl Orban este hotarat sa faca ceva , trebuie sa condamne public faptul ca PNL a facut parte din USL si ca la viitorul Congres , daca va fi ales ca presedinte , nu va coopta in conducerea PNL pe nimeni dintre cei care au dus partidul in situatia in care se afla astazi , ceea ce va fi aproape imposibil . Ramane sa vedem ce se va intampla in continuare . Nu trebuie sa neglijam nici faptul ca si liberalismul european se afla cam in aceeasi situatie cu cel din Romania .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2513 secunde