Liberalul Cătălin Predoiu: "Slugile corupților luptă pentru corupți"

147
1
Liberalul Cătălin Predoiu:

Articole de la același autor

Prim-vicepreședintele PNL Cătălin Predoiu a afirmat, ieri, că senatorul PSD Șerban Nicolae, prin amendamentele depuse la proiectul de lege privind grațierea, luptă pentru corupți. 


"Mulți sunt indignați că senatorul Șerban Nicolae ține morțiș să scoată corupții din pușcărie cu amendamentele sale. Am văzut în presă o fotografie cu dânsul pe post de șofer al lui Cătălin Voicu, care era pe vremuri samsar de soluții corupte în justiție și tzutzăr al lui Adrian Năstase. Simplu: slugile corupților luptă și vor lupta întotdeauna pentru corupți", a spus liberalul Cătălin Predoiu. 


Afirmațiile sale vin în contextul în care, luni, senatorul Șerban Nicolae a depus la Comisia juridică o serie de amendamente la proiectul de lege pentru grațierea unor pedepse și a unor măsuri educative privative de libertate. Aceste amendamente prevăd, printre altele, că se grațiază în întregime pedepsele cu închisoarea de până la trei ani inclusiv, pedepsele de până la șapte ani inclusiv, a căror executare a început, iar restul rămas de efectuat este mai mic de trei ani sau parțial cu trei ani, pedepsele de până la șapte ani inclusiv, a căror efectuare a început, iar restul rămas de efectuat este mai mare de patru ani. 


Proiectul de lege pentru grațierea unor pedepse și a unor măsuri educative privative de libertate, inițiat de Guvern, va fi dezbătut pentru raport în Comisia juridică a Senatului. 


Comentează știrea

Marin
8 martie 2017
Vai de el,

Asta este asa de liberal cum e o actrita porno sfanta. Nici el nu crede in ce spune si nu are proprietatea cuvintelor. Cu pedelistul asta si cu alte aratari ca el,cei din fostul PNL se duc naibii. PNL va avea soarta PNTCD-ului,din cauza indaratniciei cu care-si mentin in conducere niste impuritati, ,niste verze murate. Notorietate nu inseamna si calitate. Treaba lor,poate chiar vor sa dispara .

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0702 secunde