Liberalii își pregătesc candidații pentru alegerile din 2012

525
Președintele PNL Constanța, Gheorghe Dragomir, a declarat, ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că filiala județeană a anunțat organizațiile locale să aibă pregătiți candidații pentru alegerile din 2012.

Dragomir a explicat că, deși în cele mai multe localități se va merge pe liste comune, PNL preferă să fie pregătit și pentru candidaturi separate în cazul în care există neînțelegeri. El a explicat că siguranța privind listele comune stă doar la Primăria Constanța, "unde sigur USL-ul va fi reprezentat de Radu Mazăre" și la Consiliul Județean, "unde va fi un candidat din partea USL", fără să specifice dacă este vorba sau nu despre Nicușor Constantinescu.

Cu privire la situația de la Mangalia, Dragomir a specificat că această problemă va fi soluționată, menționând că au existat adrese din partea administrației locale prin care s-a solicitat ca PNL să nu-mească un membru pentru funcția de viceprimar.

"Acolo unde există probleme, cred că există și cale de mediere. La Primăria Constanța, sigur va candida din partea USL primarul Radu Mazăre, la Consiliul Județean, sigur există un candidat comun din partea USL. În celelalte localități, le-am zis: «Pregătiți-vă să aveți candidați separați!», asta înseamnă competiție internă. Sigur, protocolul prevede înțelegere și o campanie electorală corectă, fără atacuri. Există posibilitatea să se meargă și împreună la multe dintre localități, dacă există înțelegere, dacă nu, cel mai bine este să fie pregătiți și pentru o eventuală candidatură separată", a declarat Gheorghe Dragomir.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 09 Iulie 2011
Stire din Politică-Administrație : Cazinoul, la mâna constănțenilor
Pagina a fost generata in 0.4222 secunde